Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.434
- 5.363
- 1.873
Hadi bakalım 6 saate herşey belli olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kesin diarra 5 milyon civarı bişey istedi bizimkilerde 4 milyon falan verdi
Bonuslarla 4.5 falan vermişizdir o bile çokkesin diarra 5 milyon civarı bişey istedi bizimkilerde 4 milyon falan verdi
Lass gelseydi sampiyonluk sansimiz cok yuksekti. Dursun'a ragmen fena transferler yapmadik.
Tinerciler iyi sicti yalniz . stoperler agir kahraman atibayi gorcez sampiyonlar liginde. Ebubekir -cenk ile olmaz o iş. Avrupa lig ikisini kaldiramazlar. Kalecileri malum zaten.
Şikeciler'in 10 numara almasi lazim. Ofansif bi orta saha lazim . topal-souza-ozan ayni tarz adamlar cok duz oyuncular . bunlardan bi halt olmaz.
Güzel haberler alırız inşallahHadi bakalım 6 saate herşey belli olur
Besiktas´in transferleri tartisilir ama avantajlari Senol Günes. Transfersiz bile lig icin yeterli güce sahip olduklarini gördük.
Yeni transferlerden kimse oynamadi henüz. Ligin de en zor rakibiyle (Konyaspor deplasmani) transfersiz mücadele edebilecegini gösterdiler.
Daha Adriano, Gönül, Caner, Inler, Aboubakar filan oynamadi. O yüzden Besiktas en güclü rakibimiz olacaktir.
CL öncesi ve dönüslerde puan kayiplari olursa, biz de hata yapmazsak, sampiyon olabiliriz tabiki.
Biz de cok dengeli ve alternatifli bir kadro kurduk. Besiktas maci sezonun ilk büyük catismasi olacak.
Ziyech'i alma sanslari yoktu zaten. 2,5 milyon Euro paralari var . twente salakmi trink 12 milyon'a satmak varken bunlara kiralasin. Ziyech'i alsalardi altinda cok kotu seyler arardim sahsen.Onlarda Zeyichden sonra başka birisi için tırmalıyolar ama dediğin gibi çok düz oyuncular var onlarda
Sent from my iPhone using Tapatalk
İnşallah. Şuan benim için sıkıntı yok aslında forvet tamam de jongta geldi sadece de jongun evrak olayında sıkıntı çıkmasından korkuyorumGüzel haberler alırız inşallah
Ben bu sene Senol Günes dagilabilir diyorum
Bence bu transferler adamin istedigi oyuncular degil daha cok panik transferler gibi
Adamin bana göre panik translerler olan bu transferler öncesinde ki aciklamarini biliyoruz
Donuslerde puan kaybederler . konya'da kaybettiler. Osmanli,basaksehir,akhisar,karabuk deplasmanlarin'da %80 puan kaybederler.Besiktas´in transferleri tartisilir ama avantajlari Senol Günes. Transfersiz bile lig icin yeterli güce sahip olduklarini gördük.
Yeni transferlerden kimse oynamadi henüz. Ligin de en zor rakibiyle (Konyaspor deplasmani) transfersiz mücadele edebilecegini gösterdiler.
Daha Adriano, Gönül, Caner, Inler, Aboubakar filan oynamadi. O yüzden Besiktas en güclü rakibimiz olacaktir.
CL öncesi ve dönüslerde puan kayiplari olursa, biz de hata yapmazsak, sampiyon olabiliriz tabiki.
Biz de cok dengeli ve alternatifli bir kadro kurduk. Besiktas maci sezonun ilk büyük catismasi olacak.
He bu arada caner,gokhan fizik olarak cok kotu ayakta duramiyolar 2 kulvari kaldiramayabilirler. 10. Haftadan sonra her sey belli olmaya baslar zaman gosterecek.Besiktas´in transferleri tartisilir ama avantajlari Senol Günes. Transfersiz bile lig icin yeterli güce sahip olduklarini gördük.
Galatasaray inandigi zaman sampiyon oluyor zaten. Takim inansin, taraftar inansin, stadi doldursun, bize mac kazandirsin, sampiyon oluruz.
Kadrodan ve yapilan transferlerden memnunum bu sene. Takima da inaniyorum. Gecen sezondan farkli bir heyecan var icimde.
Ama Besiktas´in da kadrosu iyi, kötülemeye gerek yok. Belli de bir oyun sistemleri var. O yüzden Besiktas ciddi rakip.
Ben Fenrrbahce´yi takmiyorum hic.
evet okudumFenerin görüştüğü adam maheri osmanlı almış![]()
![]()
kaynak?denayer yatmis..