Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.649
- 10.258
- 2.168
serefsiz d-yarra gelmedi mi daha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabah sabah hamzayi güzelce andımVay anasını Schalke satın alma opsiyonu ile Konoplyanka'yı bir sene kiralamış.
Ah be şu adama bol imza parası verip biz almalıydık geçen sezon. Keita dan sonra taş gibi bir kanat izlerdik.
![]()
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
tursun ile boy örcüsüyor daha gelmediserefsiz d-yarra gelmedi mi daha
Aldıkları adam ozan alper stoch mehmet topuz rvp diego. Aklıma gelen bunlarevet okudum
eger dogru ise milletin elinden futbolcu kapan (ki onlarda bir güzel giriyordu bunlara) kibirbahce ne hallere düsmüs
Aldıkları adam ozan alper storch mehmet topuz rvp diego. Aklıma gelen bunlar![]()
kaynak?
bu çocuk sneijder'in veliahtıydı bir ara , takip etmekte fayda var.Fenerin görüştüğü adam maheri osmanlı almış![]()
![]()
Benim bildiğim bi oyuncu değil tarzı nasıl hızlı çalım ozelligi olan biri mi yoksa sneijder gibi mibu çocuk sneijder'in veliahtıydı bir ara , takip etmekte fayda var.
Yok alakası yok, ön libero gidip 40 kişiyi geçeçek değil . Ben bu videoyu izleyince aksine iyice beklentim arttı. 40
Kişi çalımlayan ön libero beklemiyorsam , top kapan ve setlik veren ön libero ihtiyacım varsa tam da beklenti arttıracak bir video
Sent from my iPhone using Tapatalk
Alkmaar donemini takip edenler iyi bilir potansiyeli olan bi oyuncuydu. Sonra ne olduysa gundemden dustu. patlama yapabilir tekrar. Sikeciler cocugu bi kere izlememisler cop muamelesi yapiyolarbu çocuk sneijder'in veliahtıydı bir ara , takip etmekte fayda var.
J
Benim bildiğim bi oyuncu değil tarzı nasıl hızlı çalım ozelligi olan biri mi yoksa sneijder gibi mi
Diarra kararını saat 3 te verecekmiş.
Seçenekler
Gs
Katar
Futbolu bırakma
Ya da mucize olur bir Avrupa kulübü ceza+istediği parayı verir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ben de izlemedim ama ilk çıktığında hollanda'da sneijder gibi olacak bu çocuk diyorlardı , fm profili de benzerdi sonra silindi gitti.J
Benim bildiğim bi oyuncu değil tarzı nasıl hızlı çalım ozelligi olan biri mi yoksa sneijder gibi mi