Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay anasını Schalke satın alma opsiyonu ile Konoplyanka'yı bir sene kiralamış.

Ah be şu adama bol imza parası verip biz almalıydık geçen sezon. Keita dan sonra taş gibi bir kanat izlerdik.

0dd0e809243f5f394229d5d85826b5c8.jpg

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Sabah sabah hamzayi güzelce andım

Akhisar'in lizbon'dan kiraladigi sag bek miguel lopes sakatlik sorunu fln yoksa 4 buyukler'dede oynar . hatta bi ara milli takima kadar yukselmisti. akhisar aldi diye kimse sallamiyo adami yakinda basinda manset olmaya baslar :)

Son düzenleme:
Bu kadar transfer yaptik ancak eren haric hepsini geri gonder sana diarrayi verelim deseler dusunmeden kabul ederim.

Çok takip edemedim ama de Jong geldi Denayer daha gelmedi sanırım.

Yok alakası yok, ön libero gidip 40 kişiyi geçeçek değil . Ben bu videoyu izleyince aksine iyice beklentim arttı. 40
Kişi çalımlayan ön libero beklemiyorsam , top kapan ve setlik veren ön libero ihtiyacım varsa tam da beklenti arttıracak bir video

Sent from my iPhone using Tapatalk

40 kişiyi geçme meselesi değil ,oyun kuramadığını farkettin mi?Yan pas geri pas hep.

bu çocuk sneijder'in veliahtıydı bir ara , takip etmekte fayda var.
Alkmaar donemini takip edenler iyi bilir potansiyeli olan bi oyuncuydu. Sonra ne olduysa gundemden dustu. patlama yapabilir tekrar. Sikeciler cocugu bi kere izlememisler cop muamelesi yapiyolar :D

Diarra kararını saat 3 te verecekmiş.
Seçenekler
Gs
Katar
Futbolu bırakma
Ya da mucize olur bir Avrupa kulübü ceza+istediği parayı verir.

Katar bizeen çok maaş veriyor onların verdiği maaşı bizden almaya çalılıyor bizde vermiyoruz. Ben

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Ben diarra yi bekloyorum hala son bir umutla.

Cok fark yaratirdi.

De jong yanlis transfer bana gore. Ben statik adamlardan bikmisim orta sahada. Durdugu yerde adam bicen birini aldik bakalim neler olucak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt