Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu saatte havalimanında futbolcu karşılayanlar net ağır işsizdir.

CrJoDwJWYAAqxjS.jpg
Eski foto bu

Kariyerinde 480 maçta 3 kırmızı görmüş bu istatistikte bozukluk olabilir mi ?

şu karşılama olaylarını sevmiyorum, Drogba/Sneijder ayarında adam olmadığı sürece karşılama yapılmasın bence hatta o ayarda adamlara bile karşılama saçma da neyse
şöyle 10-15 kişi olmasında bence sakınca yok en azından adamın farklı bi yere geldiğini anlaması açısından. öteki türlü fazla kalabalık olup görmemişlik yapmaya da gerek yok bence

şöyle 10-15 kişi olmasında bence sakınca yok en azından adamın farklı bi yere geldiğini anlaması açısından. öteki türlü fazla kalabalık olup görmemişlik yapmaya da gerek yok bence

bilmiyorum bana gereksiz geliyor, az cool olmak lazım bir tarafını kaldırmamak gerek. ha illa karşılama yapcaksan Real gibi yapcan stada çağırcan 5-10 liradan satıcan bileti hem faydan olur hem karşılarsın temiz

:D o zaman ne yapalım hocam :hat:

yanlış anlamayında havalimanında oyuncu karşılamak ben ağır salaklık olarak görüyorum. Real vs gibi yapacaksın stad'a çağıracaksın belli ufak bir mebla karşılığı bilet satacaksın, hem karşılamış olacaksın hemde adamın 1 yıllık masrafına 3/1 oranda ortak olacaksın temiz :) edit: bizde o kalite taraftar var mı tartışılır :)

not: ne De Jong'un ne de Diarra'nın birbirinden farklı olduğunu düşünmüyorum =)

Son düzenleme:
Denayer de var bundan sonra :red:

Adam gelmedimi ki ? nerdesin oğlum ....

Bolton taraftar forumunda seneler sonra, bizi özleyenler olmus. Simdi gördüm tekrar okuyunca. Birdahami bassak

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Trollendik mi? Nerde kaldi :X

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt