- 12 Haziran 2015
- 37.110
- 33.095
- 2.693
şu karşılama olaylarını sevmiyorum, Drogba/Sneijder ayarında adam olmadığı sürece karşılama yapılmasın bence hatta o ayarda adamlara bile karşılama saçma da neyse
De jong 1,5 sene önce milandan gelseydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu karşılama olaylarını sevmiyorum, Drogba/Sneijder ayarında adam olmadığı sürece karşılama yapılmasın bence hatta o ayarda adamlara bile karşılama saçma da neyse
Eski foto bu
De jong 1,5 sene önce milandan gelseydi![]()
şöyle 10-15 kişi olmasında bence sakınca yok en azından adamın farklı bi yere geldiğini anlaması açısından. öteki türlü fazla kalabalık olup görmemişlik yapmaya da gerek yok benceşu karşılama olaylarını sevmiyorum, Drogba/Sneijder ayarında adam olmadığı sürece karşılama yapılmasın bence hatta o ayarda adamlara bile karşılama saçma da neyse
şöyle 10-15 kişi olmasında bence sakınca yok en azından adamın farklı bi yere geldiğini anlaması açısından. öteki türlü fazla kalabalık olup görmemişlik yapmaya da gerek yok bence
yine karşı çıkardım, bak hatta şöyle anlatayım Atatürk Hava limanı bana 15-20 dakika uzaklıkta 1 karşılamaya bile gitmedim gitmem
Diarra gelirse gidersin o halde ?
yoo gitmem, drogba ve sneijder e gitmemiş adamım diarra'ya ne gidicemgerekirse stadda karşılarım

o zaman ne yapalım hocam
![]()