Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elano , Neill ile oynayacağın maksimum yer Sirk olur.

Elano transferinde de böyle mi diyordun? Reijkaard isimli felaketin total futbol fantazisi ve Elano'nun çevresinde Mustafa Sarp, Barış Özbek ve 32'lik Ayhan Akman kazma ordusu olmasaydı Elano yazdığım kadronun vazgeçilmezi olurdu.

Lucan Neill de Ujfa'yla birlikte 2002'den beri kadromuzda oynayan en iyi stoperdir. Yazılan 11 son 6 yılda kadromuzda bulunan oyunculardan kurulu, dikkatli okuyalım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu Marsilya resmen uğursuz klüp. Diarra şuan başka takımda olsa almıştık kesin Marsilya diye olmuyor. Adamlar Ribery'i kaçırdı götürdüler zamanında Servet'i kitliyorduk başkanları öldü. Velodrome tepelerine yıkılsın

@Galatasaray_sun: Lassana Diarra ile ilgili son haber: Diarra son ana kadar Sevilla ve ingiliz takımlarının tekliflerini bekliyor. Galatasaray son tercihi. Kulüpten arkadaşla son görüşmemde, Lassana Diarra'yı hala beklediklerini, biten birşeyin olmadığını bana bildirdi.

@Galatasaray_sun: Lassana Diarra ile ilgili son haber: Diarra son ana kadar Sevilla ve ingiliz takımlarının tekliflerini bekliyor. Galatasaray son tercihi. Kulüpten arkadaşla son görüşmemde, Lassana Diarra'yı hala beklediklerini, biten birşeyin olmadığını bana bildirdi.

o bizim diarramızı alsın

twitterdaki soylentilere gore sunderland denayere son dk teklifi yapmis.

oğlum bu sevilla nekadar leşçi bi kulüp hangi oyuncuya talip olsak şu pezolar taşın altından çıkıyor. bunların bi sınırı yok mu sürekli transfere açık haldeler :D

Adam Everton falan gitmemiş kıçı boklu Sunderlan'da kim ola?

Evertonda bence ilk 11 oynayamaz ama Sunderlandte oynar. Eger dogruysa bu teklif bence bize gelmez. Ben sabah saatlerinde Istanbula gelmemesinden killandim acikcasi biraz. Cunku herkes sabah saatlerinde bekliyordu Denayeri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt