Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
De Jong Josue Tolga gibi çirkef oyuncular aldık elde de Podolski var bir de pis bir stoperimiz olsaydı maçlar daha da zevkli olurdu

M.city beklenti içine girdiği Denayer'in gelişimi için Türkiye'ye göndermemesi çok mantıklı o yüzden adamlara birşey diyemiyorum. Bize Denayer den daha iyisi lazım ama şu saatten sonra Denayer den iyisi gelmez o yüzden umarım son dakika sıkıntı çıkmaz.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hızlı pas nedir bilmeyen adamdır Selçuk. Hayalet gibi saklandı son maç.

Bence bu sene kurtulacağız biz bu kaptan bozuntusundan, medya da başladı eleştirmeye falan artık. Selçuk yedeğe çekilecek falan diye haberler gördüm, vallah şaşırdım gördüğümde ilk defa Selçuku bu kadar eleştiriyorlar.

Tolga gibi Bundesliga da aslında vasat üstü bir eleman olan oyuncu geldi resmen Selçuku top gibi oynadı herkesi mest etti 2 maçta. Düşün yani Selçuk dan o kadar bezdi ki insanlar utanmasalar Tolga'yı Iniesta ilan edecekler.

Tolga kötü oyuncu değil ama beklemek lazım 2 maç ile yüceltmeye gerek yok, Allah korusun yine sakatlanırsa o zaman kötü olur.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
dikkat ettiysen fatih terimin selçuku milli takıma almamasıyla medyadaki dokunulmazlığı tamamen yıkıldı. önceden ilk 11 deki yeri tartışılmıyordu bile, terim bu konuda ekmeğimize yağ sürdü. tolgaya gelirsek çabuk yücelttiğimiz doğru beklemek lazım uzun vadede istikrarlıdır umarım.

De Jong Josue Tolga gibi çirkef oyuncular aldık elde de Podolski var bir de pis bir stoperimiz olsaydı maçlar daha da zevkli olurdu
Tolga nın neresi çirkef?

Çirkef dediğin adam Melo gibi olur De Jong gibi Emre B. gibi Lugano gibi falan olur.

Tolga nın öyle çirkef yanı yok bence.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

@Galatasaray_sun: Lassana Diarra ile ilgili son haber: Diarra son ana kadar Sevilla ve ingiliz takımlarının tekliflerini bekliyor. Galatasaray son tercihi. Kulüpten arkadaşla son görüşmemde, Lassana Diarra'yı hala beklediklerini, biten birşeyin olmadığını bana bildirdi.
defolsun gitsin serefsiz kopek herif

bu diarra gelirse en buyuk gs dusmani benim

Bu yıl transferlerden ziyade en çok sevindiğim olay işe yaramaz yeniçerilerin ipinin çekilmesi oldu..olcan-umut-tarık gibi saçma sapan adamlaran kurtuluyoruz inşallah hamit ve donku da ayaküstü iteleriz bir yerlere.. evet yeniçerilerin başına yani xelçuka gelirsek bu sezon onun için de milat olacak gibi..Eskiden hiçbir spor yazarı kral çıplak diyemiyordu şimdi her yerde tolga-diarra veya tolga-de jong 2'lisi nasıl olur diye tartışıyorlar.. BU bile büyük bir gelişim göstergesi..En son Fatih hocanın xelçuku kesip tolgayı dahil etmesi tuz biber oldu..
Umarım tolga'ya hazırlık maçlarında da şans tanırlar.. Orada da kendini gösterirse selçuk kulübeden çıkamaz..

Tottenham moussa sissoko'yu 30 milyon paund'a almis. Forumdaki bazi kişiler 9-10 milyon euro diyodu :) pogba'nin 120 milyon ettigi yerde sissoko'da eder o o kadar yani ne kazmalara ne paralar veriyolar.

Beyler denayer gidip city e diyecek ki oynamiyorum hic biyere de gitmiyorum napacaksiniz . Sonra seve seve bize verecekler .

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

niye galatasaray guardiolanın ebesine bişey mi yapmış bu ne saçmalık.

walla bilmiyorum ki. yeterli gelişimi burada gösteremeyeceğini düşünüyor galiba. Denayer birçok teklifi reddetti. Kiralık gidecekse sadece Galatasaray'a gideceğini söylemişti. Belli ki i.nelik peşinde Guardiola

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt