Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.737
- 8.762
- 1.233
De Jong Josue Tolga gibi çirkef oyuncular aldık elde de Podolski var bir de pis bir stoperimiz olsaydı maçlar daha da zevkli olurdu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
DENAYERIM NERDE KALDU
Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
De Jong Josue Tolga gibi çirkef oyuncular aldık elde de Podolski var bir de pis bir stoperimiz olsaydı maçlar daha da zevkli olurdu
Opta De Jongu paylaştı. Efsane veriler var bi bakın.
18 maçta 69 ikili mücadele kazanmış
dikkat ettiysen fatih terimin selçuku milli takıma almamasıyla medyadaki dokunulmazlığı tamamen yıkıldı. önceden ilk 11 deki yeri tartışılmıyordu bile, terim bu konuda ekmeğimize yağ sürdü. tolgaya gelirsek çabuk yücelttiğimiz doğru beklemek lazım uzun vadede istikrarlıdır umarım.Hızlı pas nedir bilmeyen adamdır Selçuk. Hayalet gibi saklandı son maç.
Bence bu sene kurtulacağız biz bu kaptan bozuntusundan, medya da başladı eleştirmeye falan artık. Selçuk yedeğe çekilecek falan diye haberler gördüm, vallah şaşırdım gördüğümde ilk defa Selçuku bu kadar eleştiriyorlar.
Tolga gibi Bundesliga da aslında vasat üstü bir eleman olan oyuncu geldi resmen Selçuku top gibi oynadı herkesi mest etti 2 maçta. Düşün yani Selçuk dan o kadar bezdi ki insanlar utanmasalar Tolga'yı Iniesta ilan edecekler.
Tolga kötü oyuncu değil ama beklemek lazım 2 maç ile yüceltmeye gerek yok, Allah korusun yine sakatlanırsa o zaman kötü olur.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Tolga nın neresi çirkef?De Jong Josue Tolga gibi çirkef oyuncular aldık elde de Podolski var bir de pis bir stoperimiz olsaydı maçlar daha da zevkli olurdu
defolsun gitsin serefsiz kopek herif@Galatasaray_sun: Lassana Diarra ile ilgili son haber: Diarra son ana kadar Sevilla ve ingiliz takımlarının tekliflerini bekliyor. Galatasaray son tercihi. Kulüpten arkadaşla son görüşmemde, Lassana Diarra'yı hala beklediklerini, biten birşeyin olmadığını bana bildirdi.
niye galatasaray guardiolanın ebesine bişey mi yapmış bu ne saçmalık.Armanın İzinde @Armaninizinde 1 dk.
Manchester City yöneticileri Denayer'e başka bir takıma kiralık gitmesini ya da GS'ın 7M Pounda bonservisini almasını istediklerini söyledi.
Edit: 9 milyon € yani.
Diarra winner bir adam , diarra gelirse kombine sayısı artacaktır , oyunu domine eden bir adam bırakın bu muhasebeciliği.Genç dediğin adam 26 yaşında. Diarra ya o paralar verilmesin.
çirkefliği bırak sert girerken bile görmedim dahaTolga nın neresi çirkef?
Çirkef dediğin adam Melo gibi olur De Jong gibi Emre B. gibi Lugano gibi falan olur.
Tolga nın öyle çirkef yanı yok bence.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
niye galatasaray guardiolanın ebesine bişey mi yapmış bu ne saçmalık.