Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jem Karacan
Umut Gündoğan
Tarık
Endoğan hala takımda
bunlar floryada mı geziyor ne yapıyorlar orda anasını satayım yönetimde unuttu bunları gitsinler baksınlar floryanın bi köşesine çadır falan kurmuş olabilirler çingenler gibi, görevlilere söylesinler iyice arasınlar bulup floryadan atsınlar :D

Ben de Riek Hocamın De Jong'u savunma önünde gömülü oynatacağını düşünüyorum.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Katılıyorum. De Jong ile beraber bekler de daha rahat ileri çıkabilir hale gelecek diye düşünüyorum. De Jong bu yoklukta iyidir. Eğer fizik olarak tüm sezonu kaldırabilirse iş yapar takımda.

Aslında 10 m euro bonveris + 2 m euro da oyuncuya versek Lass'dan daha ucuza gelir :D :D Ama şu saatten sonra gelecek gelsin artık Lass harbiden gelmezse sağlam küfürler yiyecek :D

Yok be 5-6 mio ya halledilir bence. Uzun yıllar da katkı verir. Ya da 20 mio ya satarsın her türlü kazanırız da işte bu adamı kim bulacak bizim yonetimden. Didier diyince drogba ibrahim diyince ibrahimovic gelir akıllarına :D

Eger cidden gelecek yillar icin transfer yapiyorsak

Cavanda
Aziz
Tolga
Josue
Eren
Sigthorsson
De Jong

ne derecede dogru tartisilir

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Yok daha neler.

Selçuk 5 kat daha mı iyi? Kusura bakma ama yuh yani Alpay. Elano bize geldiğinde Brezilya milli takımında banko oynayan bir adamdı, ki orada da iyi oynuyordu.

katılıyorum hatta o sene (2010 ) brezilya'yı taşıdı kaç tane asist yaptı gol attı , sakatlanmasaydı yarın finale kadar taşıyabilirdi brezilya'yı , ki iyi fiyata satacaktık ben çok umutluydum.Sakatlanması herşeyi berbat etti.

bizde kötü olmasının sebebi adamı resmen orta sahada hammal gibi kullandık , nasıl sneijder'in performansı etrafındaki adamların kalitesi düştüğünde vasat oluyorsa elano'da bizde çok zorlandı.Milli takıma gidince kendine gelmişti adam, ki orda sağ kanat oynadı zaten.

Yok be 5-6 mio ya halledilir bence. Uzun yıllar da katkı verir. Ya da 20 mio ya satarsın her türlü kazanırız da işte bu adamı kim bulacak bizim yonetimden. Didier diyince drogba ibrahim diyince ibrahimovic gelir akıllarına :D

Öyle de Lass çok ayrı futbolcu gelse forma, kombine ve gelirlerde önemli bir artış olur yani %300 etki yapar ama hala sağa sola kıvırıyor orası burası oynuyor son 12 saat kalmış gelecekse gelsin daha hala neyi bekliyor :oley:

De jong'u hiç takip etmedim ben, yt videolarından da anlaşılmıyor. Yararı olur mu sizce? Sert mi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Öyle de Lass çok ayrı futbolcu gelse forma, kombine ve gelirlerde önemli bir artış olur yani %300 etki yapar ama hala sağa sola kıvırıyor orası burası oynuyor son 12 saat kalmış gelecekse gelsin daha hala neyi bekliyor :oley:

Bu saatten sonra sanmıyorumm ki gelsin. Hele 3 yıllık 20 m ve üstü maliyetle gelecekse hiç gellmesin.

Tolga nın neresi çirkef?

Çirkef dediğin adam Melo gibi olur De Jong gibi Emre B. gibi Lugano gibi falan olur.

Tolga nın öyle çirkef yanı yok bence.

Melo lugano çirkef değil daha üst klasman mesela riera da çirkefti göstermeden yapıyordu Tolga'da öyle bir tarz var

Bu saatten sonra sanmıyorumm ki gelsin. Hele 3 yıllık 20 m ve üstü maliyetle gelecekse hiç gellmesin.

İşte 1. sınıf ismi var forma ve kombinelerden yarı parasından fazlasını çıkarır eğer ki gelmezse de bir şey değişmeyecek ama elimizde çok büyük bir joker oyuncusu olacak bende çok sıcak değilim ama bence o bölgeye şart oğlu şart :oley:

Melo lugano çirkef değil daha üst klasman mesela riera da çirkefti göstermeden yapıyordu Tolga'da öyle bir tarz var
Yok ya Tolga süt gibi çocuk.

Riera sinsi herifin tekiydi çaktırmadan rakibe kıçını dayayıp indiriyordu falan :D

%70 inini gondermek için 1 yıl sonra fellik fellik kulüp arayacağız.

Kalan 20% kiralık, 10% tutar.
Daha düsündürücü noktasi su, yönetim gelecek yillarimizi bu düzeyde olan futbolcular ile planliyorsa cekecegimiz var demektir.

Kabul edelim Hamza bu transferleri yapsaydi tekme tokat göndermek isterdik. Adam mal ve irkci o ayri.

Ve bu transferleri JOR fln da yaptirmadi.

Aziz konusunda Nazifoglu kendi söyledi bunu ve Cavanda yi JOR tanimiyordu bile.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt