Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elmander etkisi yaratırsa neden sevinmeyelim tolstoydash

fft99_mf2315924.Jpeg

bu güzel adama hakaret etmeyelim renkdaş. adında meymenet olmayan 1inden bu "ulu"luğu beklemek yersiz.

JOR hocamız adamı oynatmadan eleştirmek çok boş en güzeli iş zaten JOR hocamız da bırakalım da eleştirmek yerine o karar versin iyiyse oynatır performansını yükseltir ama daha hiçbir maç oynamadan eleştirmek kesinlikle yanlış şimdiye kadar sahada 2-3 transfer oynadı verdiği perfonmanslara herkes aşık oldu az sabredin :hat:

Bizim takımın başına ne geliyorsa erken ön yargı yüzünden geliyor :D :D

29 maçta 4 gol atan muhteşem golcüye sevinenler burda mı?

var benim..
Eren derdiyok transferine forum ne kadar sevindiyse sighortson transferine ben o kadar sevindim.

Sadece tr ligi için yeterli bir oyuncu.Yedek kalır sorun olmaz ilk 11 baslayabilir ha diyorsanız ki eren ligi tek basına sırtlar sakatlanmaz niye aldık o zaman haklısınız erenle sighortson aynı tarz oyuncu öyle bir hava var ki forumda sanki eren derdiyoku barcelonadan yada real madridden aldık..İnsaf. yahu euro 2016 da mı izlemediniz.

Transfer sezonu uzamiyormus .
11 saat sonra bu is bitiyor

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kalite acisindan bahsediyorum. Iki yil önce CL ceyrek final hedefleyen kulüp olmustuk.

Tabi burdan bunlar vasat oyuncular anlamina gelmez. Lig bazinda düsünmek bizim tarihimize yakismaz sadece.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Realist bakmak lazım.Bir hava yakalanmıştı o dönem,ama devamı kötü yönetildi,tekrardan en başa,2011-2012'de olduğumuz duruma geldik.Lig şampiyonu olmadan,Avrupa'da düzenli başarı elde etmenin bir yolu yok Türkiye'de.Yönetimi de anlıyorum o yüzden.

Neye göre iyiydi geçen sezon? Bence iyi değildi, o da tel tel dökülüyordu,bir kaç önemli gol attı diye iyi oynadı diyemeyiz ki bu gollerin yarısından fazlası penaltıydı.

2012/13 de ikinci yarıda bir kaç maçta iyiydi evet mesela 2 gol attığı 4:2'lik Sivas maçında iyiydi

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Katılmıyorum. Selçuk bu sene bile takımdan kesilmez bakalım görelim. JOR bile son maç Selçuk-Tolga-Sneijder çok iyiydi. Selçuk en zeki 1-2 isimden biri bu kadroda ki dedi.

16976.jpg

Büyük ihtimal bunu oynatacak. Olan Tolga'ya olur.

Tolga+Dde Jong ise intihar olur. Tolga 8 numara için fazla pas hatası yapan biri maalesef. Tam bir 6 mı değil ama geçiş oyuncusu.

var benim..
Eren derdiyok transferine forum ne kadar sevindiyse sighortson transferine ben o kadar sevindim.

Sadece tr ligi için yeterli bir oyuncu.Yedek kalır sorun olmaz ilk 11 baslayabilir ha diyorsanız ki eren ligi tek basına sırtlar sakatlanmaz niye aldık o zaman haklısınız erenle sighortson aynı tarz oyuncu öyle bir hava var ki forumda sanki eren derdiyoku barcelonadan yada real madridden aldık..İnsaf. yahu euro 2016 da mı izlemediniz.

bize kontra-atak forveti lazımdı yedek için. işler anormalleştiğinde ivme kazandıracak adam lazımdı hücum hattına. en kötü niasse gibi.

Diarra artik cok antipatik geliyor bana.

Monaco, 17 yaşındaki forveti Kylian Mbappe için Man. City'den gelen 40 milyon euroluk teklifi reddetti. (L'Equipe)

Hollanda'da 'Hayat Hikayem' adlı bir programa katılan Sneijder ve eşi, makyajla 90 yaşındaki hallerine büründü.

CrLfDKWWgAAiYDT.jpg

doğru diyorsun renkdaş ama oradan yapılacak maliyet 50 milyonu bulurdu bonservislerle
Bu sezon alayı kiralık yani şampiyon olup cl ye gittİğimizde işte oralara bakacaklar sanki çünkü hamzadan almıslar ağzının payını.

Belki de hepimizin istediği olay bu plan olsun varsın tutmasın ama bi plan cercevesinde olsun her sey. Bu sezon hepsi olsun demek zaten akla aykırı. Uzun vadede böyle bir kadro kurulsa. Ne güzel olur.

Demek istediğim su ön libero lazım

İlk öncelik Diarra
2. Tiote
3. De jong

Bi bakıyosun 3.ünün oyun tipi birbirinden farklı. Boyle bi planlama olamaz olmamalı.

Diarra yı cok istiyorsan Alternatifi Tiote De jong olmamalı. Augusto Matías Fernández olur Tomás Rincón olur Carlos Alberto Sánchez olur Ha getiremezsin bunları onu da anlarım ama derim ki en azından alınacak tip adam belli ona ugrasıyorlar. o da olmassa gider o stilde genc bir oyuncu alır gelirsin.

bize kontra-atak forveti lazımdı yedek için. işler anormalleştiğinde ivme kazandıracak adam lazımdı hücum hattına. en kötü niasse gibi.
Reis isler anormallestiginde dediginden kastin geride olursak veya berabere olursa mi yoksa onde olursak mi skor olarak ?
Cunku geride olursak yafa berabereyse durum oyunu gs diger sahaya yigar ve sigthorsson gibi bi adam , kontra oyuncusundan daha cok is yapar .

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt