Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 84.164
- 13.275
- 2.483
Son durum ne özet alabilirmiyim
De Jong geldi.
Denayer'de pürüz varmış,City Galatasaray alacaksa bonservisiyle alsın demiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son durum ne özet alabilirmiyim
bursa ve portoda 10 numara mevkiinde oynadı bragada sağ açık da oynadıJosue orada oynayabilir ama gerçek mevki #10 diye biliyorum.
Elmander etkisi yaratırsa neden sevinmeyelim tolstoydash

29 maçta 4 gol atan muhteşem golcüye sevinenler burda mı?
Benim bildiğime göre tam tersi olmalıydı. Sağ kanat orijin mevki ama ortada oynayabiliyor.Josue orada oynayabilir ama gerçek mevki #10 diye biliyorum.
Kalite acisindan bahsediyorum. Iki yil önce CL ceyrek final hedefleyen kulüp olmustuk.
Tabi burdan bunlar vasat oyuncular anlamina gelmez. Lig bazinda düsünmek bizim tarihimize yakismaz sadece.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Neye göre iyiydi geçen sezon? Bence iyi değildi, o da tel tel dökülüyordu,bir kaç önemli gol attı diye iyi oynadı diyemeyiz ki bu gollerin yarısından fazlası penaltıydı.
2012/13 de ikinci yarıda bir kaç maçta iyiydi evet mesela 2 gol attığı 4:2'lik Sivas maçında iyiydi
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
On numara , sag kanat , cm hepsinide oynadi braga da ve porto da .Benim bildiğime göre tam tersi olmalıydı. Sağ kanat orijin mevki ama ortada oynayabiliyor.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
var benim..
Eren derdiyok transferine forum ne kadar sevindiyse sighortson transferine ben o kadar sevindim.
Sadece tr ligi için yeterli bir oyuncu.Yedek kalır sorun olmaz ilk 11 baslayabilir ha diyorsanız ki eren ligi tek basına sırtlar sakatlanmaz niye aldık o zaman haklısınız erenle sighortson aynı tarz oyuncu öyle bir hava var ki forumda sanki eren derdiyoku barcelonadan yada real madridden aldık..İnsaf. yahu euro 2016 da mı izlemediniz.
Transfer sezonu uzamiyormus .
11 saat sonra bu is bitiyor
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
doğru diyorsun renkdaş ama oradan yapılacak maliyet 50 milyonu bulurdu bonservislerle
Bu sezon alayı kiralık yani şampiyon olup cl ye gittİğimizde işte oralara bakacaklar sanki çünkü hamzadan almıslar ağzının payını.
bize kontra-atak forveti lazımdı yedek için. işler anormalleştiğinde ivme kazandıracak adam lazımdı hücum hattına. en kötü niasse gibi.
Reis isler anormallestiginde dediginden kastin geride olursak veya berabere olursa mi yoksa onde olursak mi skor olarak ?bize kontra-atak forveti lazımdı yedek için. işler anormalleştiğinde ivme kazandıracak adam lazımdı hücum hattına. en kötü niasse gibi.
40 lar 50 ler havada uçuşuyor bi Allahın kuluda gelip demiyor sizin brumaya 40 verelim sizin carole e 30 verelim.Monaco, 17 yaşındaki forveti Kylian Mbappe için Man. City'den gelen 40 milyon euroluk teklifi reddetti. (L'Equipe)