Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dün twitterda bizim sayfada carole yetersiz solda yazmış bazen beyin sulanıyo galibaAynen,bu sene aynı 2011-2012'ye benziyor,şampiyon da oluruz görürsün.
nazifoğluna uyuz oldum büyük konuşan adam biraz şovmendir söz vermiceksin yüzde 99 çok büyük bir iddia.
valla kloppu unutmuşum sinirden ama de jong da iyi boşver diarra alınsaydı zaten kloppu unuturduk ama gözlüklü haini unutmayın unutturmayın!Bize bu dönemde en büyük düşmanlığı klopp yaptı severdim adamı artık düşmandır. Leivayi oynamayacağı halde bırakmadı
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haberleri vardı medyada ama KAP bildirimi gelmedi. Veya siteden açıklamadılar diye hatırlıyorum.Jem'in sözleşmesi çok önce feshedilmedi mi? Haber bile yapıldı diye hatırlıyorum.
%99 a ne olmuş onu da açıklasın bi zahmet nazifoğlu
Ruslar hemen kıyak geçti indirime gitti diarranın cezada almanlar da bize uyuzluk yapıyo schalke 3-2 nin acısı bunlarIlk Jürgen Klopp ve simdi de Pep Guardiola bize iki ismin transfer olmasini engellemeye calisiyor. (Denayer ve Lucas)
Ikisi de Bundesliga da görev almis, yani Almanya. Alman hükümetinin oyunlari olabilir.
Güzel senaryo.
Catay @thecatay 2 sa.2 saat önceaynen bende dinledim ama kesin bir yüz ifadesi vardı kaptan dolayı açıklamadı.. aslında bitti edasıyla takıldı ama diarra nazifi de ters köşe yaptıAdam ben olaylara %99 bakıyorum dedi,%99 gelecek demedi.
niye sigdorsun a tören yapmadılar ben mi kaçırdım. de jonga yapıyorlarsa belliki transfer kapandı orda konuşup açıklayacaklar
Ilk Jürgen Klopp ve simdi de Pep Guardiola bize iki ismin transfer olmasini engellemeye calisiyor. (Denayer ve Lucas)
Ikisi de Bundesliga da görev almis, yani Almanya. Alman hükümetinin oyunlari olabilir.
Güzel senaryo.
LA Galaxy'nin De Jong üzüntüsü
LA Galaxy Teknik Direktörü Bruce Arena, Nigel de Jong'un takımdan ayrılacak olmasından ötürü üzgün olduğunu söyledi.
31.08.2016 - 14:04![]()
Kulübün resmi internet sitesine konuşan Bruce Arena, "Bizim bilgimiz dahilinde Galatasaray'la görüşüyor. Olur mu olmaz mı bilemem ama ona büyük saygı duyuyoruz. Takımımıza müthiş katkıları oldu. Harika bir profesyonel ve takım arkadaşı. Sağlıklı olup oynama fırsatı bulduğunda oldukça iyiydi. Son maçında da fevkalade oynadı" dedi.
"TAM BİR UZMANDI"
De Jong'un çok iyi pasör olduğunu da söyleyen Arena, "Nigel çok iyi bir oyuncu. Bizim halkımız onun sahada yaptıklarını kavrayabilecek kadar futbol konusunda bilgili değil ama o bizim için çok önemli bir futbolcu oldu. Geniş bir kadromuz var. Onu kaybedersek yerini içimizden dolduracağız. Başka Nigel de Jong'umuz yok ama onun pozisyonunda oynayabilecek arkadaşlarımız var. Onun top kapma özelliğini kaybedeceğiz. Ayrıca çok iyi bir pasör. Çevresindeki takım arkadaşlarını organize edebilmekte de çok başarılı. Bunu yapabilecek fazla oyuncu yok. Ama Nigel o konuda gerçekten uzmandı" ifadelerini kullandı.
kaynak :Gamaspor