Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim dedigimin senin dedigin ile alakasi yok. Ikisi farkli olay, bir hamleleri dogru diye digerinin de dogru olmasi gerekmiyor. Bence de sacmalik yaptiklari ama Serdar ve Eren konusunda bal gibi de enayilik yaptik. Hadi Serdar'in kontrati falan vardi onu pek olmasa da bir nevi anlarim.

Ama Eren olayi resmen kaziktir. Kasimpasa 6 aydir bas bas bagiriyor biz kücülmeye gicedegiz diye. Takimda en cok kazanan kim ? - Eren.

Eh sen o zaman niye rest cekmiyorsun, adamlar ya biraz para kazanacak mesela 2 milyon gayet makul bir miktar olurdu iki taraf icin de ya da sen "oyuncuya talibiz 2 Milyon veriyoruz. Kabul etmiyorsaniz da ertesi sezon bedavaya aliriz." restini cekersin. Büyük kulüp biz miyiz onlar mi belli degil, adamlarin istedigi parayi takir takir verdik hemen.

Daha Donk dan yedigimiz kaziktan 6 ay bile gecmeden tekrardan kazik yemek insana koyuyor. Sana koymuyorsa bilemiyorum ama bana bu savrulan paralar koyuyor en hafif tabir ile.
Türkiye de hangi büyük takım bir Anadolu takımından bir golcüyu 2 milyona almış bırak golcüyu orta saha oyuncusunu 2 milyona almış. İsterse 6 ay sonra kontratı bitecek olsun.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

%99 nazif yine çok büyük bişey başarmış gibi sırıtıp hava atacak birazdan

Caner Erkin'in geçici transferi konusunda kulübü Inter ve oyuncunun kendisiyle anlaşmaya varılmıştır.
Inter Kulübü'ne 2016-2017 sezonu için kiralama bedeli ödenmeyecektir.
Oyuncunun transfer haklarının nihai satın alma opsiyonu 1.000.000 Avro olup Şirketimize aittir.
Oyuncuya 2016-2017 sezonunda 1.750.000 Avro garanti ücreti ve 4.000 Avro puanbaşı ücreti ödenecektir.

KAP BJK

Adamlar Caner'e 1.7 milyon verecek, biz Tolga ve Eren'e yillik 2.1

Ben ne diyim lan böyle yöneticileri..

Hadi Tolga neysede Eren Caner'den cok daha kaliteli biri

Tolgada bu cizgise giderse aynisi onun icin gecerli

Tolganin bu sartlarda 1.5 falan oynamasi daha iyi olurdu ama iste...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Diarra'nın istekleri ve talepleri bitmek bilmedi. 10 milyon euroluk borcu olmasaydı rahatlıkla alabileceğimiz bir futbolcuydu ama borç belimizi bağladı. Leiva'nın da ailesi su koyverdi son anda. Onu da geçtim o kadar büyütülecek bir oyuncu da değil bence. Gelseydi katkı sağlardı muhakkak ama karalar bağlamanın da gereği yok.

Bruma ile 5 yıllık sözleşme imzalanacak. 2 milyon Euro maaş alacak. Serbest kalma bedeli ise 40 milyon Euro olacak.

cok iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt