- 13 Ekim 2014
- 109.872
- 59.196
- 4.708
son 10 dk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türkiye de hangi büyük takım bir Anadolu takımından bir golcüyu 2 milyona almış bırak golcüyu orta saha oyuncusunu 2 milyona almış. İsterse 6 ay sonra kontratı bitecek olsun.Benim dedigimin senin dedigin ile alakasi yok. Ikisi farkli olay, bir hamleleri dogru diye digerinin de dogru olmasi gerekmiyor. Bence de sacmalik yaptiklari ama Serdar ve Eren konusunda bal gibi de enayilik yaptik. Hadi Serdar'in kontrati falan vardi onu pek olmasa da bir nevi anlarim.
Ama Eren olayi resmen kaziktir. Kasimpasa 6 aydir bas bas bagiriyor biz kücülmeye gicedegiz diye. Takimda en cok kazanan kim ? - Eren.
Eh sen o zaman niye rest cekmiyorsun, adamlar ya biraz para kazanacak mesela 2 milyon gayet makul bir miktar olurdu iki taraf icin de ya da sen "oyuncuya talibiz 2 Milyon veriyoruz. Kabul etmiyorsaniz da ertesi sezon bedavaya aliriz." restini cekersin. Büyük kulüp biz miyiz onlar mi belli degil, adamlarin istedigi parayi takir takir verdik hemen.
Daha Donk dan yedigimiz kaziktan 6 ay bile gecmeden tekrardan kazik yemek insana koyuyor. Sana koymuyorsa bilemiyorum ama bana bu savrulan paralar koyuyor en hafif tabir ile.
caner fb daha aza bjk oynayacak
millet azizden bıkmış belli
valla pitbull lakabı bence de jonga uygundövseymis keske
İhtiyacımız olan stoper tipi değil. Bize kjaer ya da Skrtel tarzı stoper lazım.Bence Denayer konusunda yönetim pekte istekli değildi.Yani beceremedi demek doğru olmaz.Almak istemediler.
Ligin En iyi Stoper tabiki Sağlam bir Semih. Sakatlık olmasaydı bugün Roma /Juve de olabilirdi.
v. der vaart playboy çekimine gelmiş herhal o nasıl bi duruş![]()
Adamlar Caner'e 1.7 milyon verecek, biz Tolga ve Eren'e yillik 2.1
Ben ne diyim lan böyle yöneticileri..
İhtiyacımız olan stoper tipi değil. Bize kjaer ya da Skrtel tarzı stoper lazım.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adamlar Caner'e 1.7 milyon verecek, biz Tolga ve Eren'e yillik 2.1
Ben ne diyim lan böyle yöneticileri..
Hayir, ama bu rakamlari piyasa belirler.Canerin Erenden daha çok katkı sağlayacağına, Eren'den daha değerli bir oyuncu olduğuna inanıyor musun ?
o konuyu açma bizimkiler biraz o konuda saçmaladı taraftar tepkisinden korktular ama almalıydıkCanerin ücret uygunmuş keşke biz alaydık
Sent from my iPhone using Tapatalk