Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
diarranın sorulmaması cidden garip ama muhabirler yakında sebebini söylerler

bence kadro iyi oldu

şikeciler en boktan transferleri yaptılar alakasız alakasız

Neyse son dakikaya bir şey kalmadı en azından rahatız. Kalan 6 saati rahat rahat kadro kurarak geçirelim :D

Çok acıyorum Tarık'a hayatın en büyük şansını değerlendiremedi..
Ulan Galatasaray lan bu..
Bedava ölene kadar oynamak isterdim yemek versinler yeter kalacak yer..
Galatasaray bu ya..
Hayret ediyorum paradan başka birşeyi düşünmez olmuşlar..
Herkese nasip olan birşey değil ki bu ne vurdumduymazlık..
Neyse gitsin beter olsun haketmiyordu parçalıyı..

alakasi yok oda senin dedigin gibi yirtinmistir ama potansiyeli yok iste.

Denayer'e gercekten uzuldum valla aglicaktim nerdeyse ADAM GİBİ ADAM JASON DENAYER

Gidenler gelenler ile ciddi şekilde kaliteyi arttırdığımız bir dönem oldu 1-2 transfer dönemi ile rakipler ile arayı açacak bir fırsat yakalayabiliriz

Denayere twit atmaya basladim ben. Elbet yollarimiz kesicek kara cocuk

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şöyle ol hocam ya , vallahi sende hep bir olumsuzluk var. Bak böyle daha sempatik oluyorsun:) az olumlu bakın hayata , eğer kötü oynarlarsa hep beraber söveriz ama bir 3 maç izleyelim takımı. İnşallah bu sene güzel olur , hepimizin adına

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben olumluyum ama abartmamak lazim. Sadece farkla sampiyon oluruz ligi domine ederiz diye bir beklentim yok. Yani 3,de olabiliriz sampiyonda. Zaten cok beklenti yaratmak su asamada takima zarar verir. Mac mac dusunmek lazim.

Bu Pep'in şerefsiz olması zaten belliydi ama bu kadar karaktersiz olacağını hiç tahmin etmedim

Direk transferi kapadık mı sorusuna cevap vermemesi garibime gitti adam denayer olumsuz olunca hemen açık ve net söyledi hatta donk'un da gittiğini söyledi sanki şu an diarra da bi operasyon varmış hissiyatı var acaba diarra'yı bizim şartlarımıza mı indirmeye çalışıyorlar 3.5-4 m arasına :oley:

fb ve bjkden üstün kadro kurduk kaleci olarakta üstünüz lig bizde

s-7c92e0bd424a123e36ee5b30610eaffc0223b7af.jpg

Benim için artık kendisi kesinlikle dünyanın en iyi stoperi'dir Lincoln kadar seviyorum seni Denayer allahına kurban lan senin

Devre arası bonservisiyle alın şu adamı hakan semih chedjou yerine.Kampanya başlatılsın Denayer'i alıcaz bonservis bedelini taraftar karşılayacak diye bonservis bedelini biz toplayalım gerekirse ama artık alın lan şu adamı

gelecek sezon serdar denayer olacak savunma hattimiz.
benim endisem bu sezon icin chedjou hakan sampiyonlugu götürmese bari.

Ben olumluyum ama abartmamak lazim. Sadece farkla sampiyon oluruz ligi domine ederiz diye bir beklentim yok. Yani 3,de olabiliriz sampiyonda. Zaten cok beklenti yaratmak su asamada takima zarar verir. Mac mac dusunmek lazim.

Olumlu olmayı abartmamak doğru ama sen de tam tersi olumsuzluğu abartıyorsun kardeşim . Yani her şey dozunda iyidir , sende aşırı bir karamsarlık vardı ama normale dönmüşsün ; sevindim .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt