Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahaha hep bekleyin diyorlar. Ben size diyom feguliden once baskan kongrede ne yapcak. Eee dursun baskan sen sportif olarak her kulvarda olmazsan simdi iyi yaptiklarini gormez kimse.

Fikret Orman'ın, yarın saat 18.00'de basın toplantısı düzenleyeceği açıklandı.

Fikooooooooooooooooooo

Galatasaray, Arda İcin 2.5 Milyon Euro Kiralama Ucreti Verecek

TRT spor:Volkan Kılıç,Feguli de herhangi bir problem kalmadı, Galatasaray in yeni transferi yarın akşam saatlerinde gelmesi bekleniyor.
Arda Turan konusunda aldığımız bilgi,Arda ya teklif yapıldı.Ancak Arda nin yakın çevresinden aldığımız bilgi Arda nin ülkeye dönmeye sıcak bakmadığı yönünde.
Asamoah konusunda herhangi bir teklif yapılmadı, menajeri ile anlaşıldı.Oyuncunun bir yıllık sözleşmesi var,Juventus oyuncuyu bonservis ile satmak istiyor.Denayer konusunda da City bonservisi ile satılmak isteniyor, Galatasaray buna yanaşmıyor.Dolayisiyla bu transfer de zor....
Sonuç; Feguli yarın İstanbul'da, Asamoah,Arda,Denayer çok zor.

3 gun once bu konuda bir duyuru yayinladik, arada sirada orayi dikkate alirsaniz surprizler ile karsilasmazsiniz. ;)

GSCimbom Yönetiminden Duyurular
feghouli indikten sonra forumca daha dikkatli oluruz bu tür konularda.. şuan tek mesele o biliyorsun rdaşım.
7429e242b5bfd0c9d337666c302bfe27.jpg

Yalnız bu olağanüstü toplanmanın direk Fatih Terim ile bir alakası olduğunu düşünüyorum

Yeni gelecek yönetim Terim'i koz olarak kullanmayı düşünüyordur

Fiko başkan yarın dünyayı yakacak hakkınızı helal edin.

ec3875cb2421a4cc42fb74672f601646.jpg

Koray Günter hakkında görüşünüz ne beyler.
Bi konuşalım şu çocuğu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt