- 3 Haziran 2015
- 56.854
- 66.022
- 4.143
Bana Minimalist kadro kuracak birisi varmi
Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Visca valbuena elia dirarda varSa
Lens>q7>feghouli
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
asamoah ben forumdayken gelecekSergen Zeren hazır konuda değilken Asamoah da gelir umarım.![]()
Konu dışı ama merak ediyorum minimal skolyoz olan var mı yada nasıl belli olur bilen var mı ?
Az saymışsın bi kaç kişi daha olmalı.
Ambrabat ( > ) Feg den daha çok katkı verir.Ambarat diyenler espiri falan mı yapıyor şayet espiriyse bile çok kötü
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sanırım röntgen filmiyle teşhis rahatlıkla konabilir
Yalnız bunca zaman içerisinde feghouli ile bizden başka takımında ilgilenmemesi ilginç
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
HmmmAmbrabat ( > ) Feg den daha çok katkı verir.
Çok kaliteli ve underrated.
Konu dışı ama merak ediyorum minimal skolyoz olan var mı yada nasıl belli olur bilen var mı ?
Bana Minimalist kadro kuracak birisi varmi
Muslera, Maicon, Koray, Maurihano, A. E, Ndaiye, Fernandao, Belhanda, A. E, Gomis, A. E.
A.E Kim renkdas
Renktaş minimal skolyoz ancak grafi ile belli olur çok iyi bir değilse düz grafide fark edemez ancak bt ve mr özellikle 3 boyutlu simülasyou tanı da altın standarttır. İleri derece olmayan skolyoz muayene de çok bulgu vermez. Semptomları genellik uzun süren bel ağrısı postür veya yürme bozukluğu. ileri derecede ise sinir basısına bağlı bir çok semptom verebilir. Geçmiş olsun![]()
Bu forumda troll bitmez ErtuğElia'yla Visca'yı unutmuşum, onları da münasip bir yerlerine eklerler artık.
Sen değil tabii Halit.