Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amin hepimize inşallah. Elbette buyrun.
Alanın mı bilmiyorum.Doktor bana sende sinüzit başlangıcı olabilir deyip iki ilaç verdi.İlaçları içtikten sonra pek bir sıkıntı yokta tekrar etme durumu varmı? Varsa ne yapabilirim.İnternetten bakıyoruz da pek güvenilir değil. Hazır ehlini bulmuşken. Bu arada hangi hastanedesin Hekim kardeşim.?

76135251a5c7f1c6d63b41b92851f7c0.jpg

GSC Mobil App

155 maç 22 gol. 34 asist

Feghoulinin La Liga istatistikleri

Yuhhhhhhhhh be

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Alanın mı bilmiyorum.Doktor bana sende sinüzit başlangıcı olabilir deyip iki ilaç verdi.İlaçları içtikten sonra pek bir sıkıntı yokta tekrar etme durumu varmı? Varsa ne yapabilirim.İnternetten bakıyoruz da pek güvenilir değil. Hazır ehlini bulmuşken. Bu arada hangi hastanedesin Hekim kardeşim.?

Öncelikle Estağfurullah ehli olmak için çabalıyorum. Aile Hekimiyim uzmanlık için çalışıyorum. Geçmiş olsun sinüzit korkulacak bir hastalık değil yeterki verilen ilaçları zamanında için. Başka hastalığınız yoksa, Kendinize dikkat ederseniz (saçlarını ıslak bırakmamak, yada sürekli soğuk esintiye maruz kalmamak gibi) kronikleşme ihtimali düşüktür. Kış aylarında tekrarlayabilir ancak muayene olup gerekli ilaçları kullanıp sağlığıza dikkat ederseniz 2-3 gün de toparlar 10 günde de tamamen iyileşmiş olursunuz.

Transferin hızlı takımlarından Galatasaray sol bek transferi için gündeminde iki isim var.

Juventus'tan Kwadwo Asamoah'ı düşünen yönetim yıldız futbolcuyu kısa süre içerisinde renklerine katmayı hedefliyor.

Teknik Direktör Igor Tudor'ın Napoli'den vatandaşı Ivan Strinic'i düşündüğü öğrenilirken oyuncunun Tudor ile aynı menajere sahip olması yönetimin canını sıkıyor. Dursun Özbek ve Cenk Ergün bu ismin Galatasaray'a transfer edilmesini istemiyor. Asamoah için eşini ikna eden Sarı-kırmızılı kulüp, Juventus ile ufak pürüzleri gidermeye hedefliyor.

Ganalı oyuncu geçtiğimiz sezon Serie A'da 18, Şampiyonlar Ligi'nde ise 3 maça çıkmıştı.
Galatasaray'ın sol bek ısrarı - Turkfutbol.com

Cenk Monchi gene işi biliyor geçen sene nasıl yanlışlar yapıldıysa bu sene de doğrular peşindeyiz sene sonu da doğruların getireceği zafere uzanacağız :asd22:

ad1478ba3799457c283a36003c48de0e.png

Şu 11 den sonra kimse tudora acımasın beyler böyle çıksın sonrada istifasını hazırlasın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Öncelikle Estağfurullah ehli olmak için çabalıyorum. Aile Hekimiyim uzmanlık için çalışıyorum. Geçmiş olsun sinüzit korkulacak bir hastalık değil yeterki verilen ilaçları zamanında için. Başka hastalığınız yoksa, Kendinize dikkat ederseniz (saçlarını ıslak bırakmamak, yada sürekli soğuk esintiye maruz kalmamak gibi) kronikleşme ihtimali düşüktür. Kış aylarında tekrarlayabilir ancak muayene olup gerekli ilaçları kullanıp sağlığıza dikkat ederseniz 2-3 gün de toparlar 10 günde de tamamen iyileşmiş olursunuz.
EyvAllah Hekim kardeşim. Başarılar diliyorum. Herkese hayırlı geceler cümleten.

Cok uzun zamandir takimin hep bir taraflari eksik kaldi ve bu hep basimizi agritti
Mesela gecen sene beklerimiz ve ortasahamiz kotuydu, Kewell'in falan oldugu sene sag kanadimiz yoktu, Melo geene ladar onliberomuz yoktu, son 3 senedir ileriyi dusunen ortasahamiz yoktu, topu kaybetmeyeyim dusuncesinde ortasahamiz vardi hep

Bu ablamda uzun zamandir ilk defa dengeli ve kalitei bir kadro kuruluyor ama solbek olmazsa yine bir tarafimiz eksik kalacak, cunku solkanadimiz ve sol stoperimiz de bu sene takimin aksayan yonu olacak gibi gorunuyor

Hadi bu sene ortasahamiz saglam solu idare ettik diyelim, Mariano'nun cezali veya sakat oldugunu dusunun takim bir anda 2-3 seciye alta duser veya ndiaye veya fernando'nun yoklugu da benzer etkiyi yapar

Bu yuzden solbek transferi dengeli ve surdurulebilir bir takim icin elzem

Bunun otesinde tam tesekkul bir takim olalim istiyorsak bir de sol stoper gerekir ama bence bu isim Denayer olmamali

Eger bu da yetmez alternatifli bir kadro olmali diyorsak yedek golcu ve sol kanat oyuncusu da gerekir

Tabi bir taraftan da bu sene yedeklerin de, antrenmanlarda cok daha iyi oyuncularla birlikte calisacaklarindan ve sans bulduklarinda nispeten daha dengeli bir takimda oynayacaklari icin defolarinin o kadar siritmayacagindan gecen senelere gore cok daha iyi performans gosterecegini dusunuyorum
Tabi bu bahsettigim Selcuk, Carole falan degil, daha cok Tolga, Linnes, Ahmet, Eren gibi oyuncular

yasini oytnatmaz bi kere garry saga gecer muhtemelen

Feghouli bitti

Asamoah da gelse iyi olur

Sol kanat ve forvet transferi son haftaya kalsa da olur, ozaman firsat transferleri yapariz, buyuk takimlarda dusunulmeyen oyunculari kiralariz, Liverpool'dan Sakho ve Markovic ve ManCity'den Nasri gibi.

Selçuk'u da kovarım onu oynatan hocayıda...

Feghouli hayırlı olsun fakat yetmez.Sol stoper,sol bek ve sol açık da mutlaka alınmalı..Çoğu kişi karşı çıkıyor ama Nani olursa iyi olur.Sol stoper için açıkçası Denayeri istemiyorum ama mecbur kalacaksak Ahmetten çok daha iyidir.

selcuk bugün antrenmana katilmadi

Yasin oynayacagina recep oynasin veya Emrah bassan

Ayni cöpleri izlemekten biktim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt