Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.802
- 19.406
- 2.193
Hem Feghouli hem Asamoah biran önce bitsin artık yeter ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kadar net demedi canim daha neler?Ahmet bulut : Feghouli Galatasaray'da
Ho
TapaTalK
Üst oynadım. :38573:
Ne diyo
TapaTalK
Bence bu degistirmeyi dunya kupasi ile ilgili yapti. Ulkesine destek amacli. Oglende buna benzer bir paylasim yapmisti.degiştirmiş lan westham fotolarını![]()
Gözüm üzerindeEvren Göz 4 menajer para istiyor demişti biri sensin galiba bu adamı en çok isteyen benim ama gelmesine inancım kalmadı.
Juvefc.com @juvefcdotcom 28 dk.
Asamoah has an agreement with Galatasaray for €2.6m p/season-They haven't made an offer to Juve yet. Asamoah wants to leave [@romeoagresti]
Osmanlıspor maçına kadar Feghouli , Asamoah, Denayer bir de Nasri gelir de, hepsini Ankara'da birlikte stadda canlı olarak görmek nasip olur inşallah..
Ahmet Bulut: Feghouli Galatasaray'a gelecekBu kadar net demedi canim daha neler?
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
çok saçmaBence bu degistirmeyi dunya kupasi ile ilgili yapti. Ulkesine destek amacli. Oglende buna benzer bir paylasim yapmisti.
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
Ahmet Bulut: Feghouli pazar gününe kadar İstanbul'a gelecekAhmet Bulut nerede açıklama yaptı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İroni yapıyorum benAllah'ım, biri gider der Menez'in 2 gömlek altı, diğeri gider Amrabat ile kıyaslar. Ben bunları engellemeyim de ne yapayım...