Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen sattı 12m kazandırdığı yalan. Bedavaya gitti

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şuan Arda Turan Fenerbahçeye gitse herkez arkasından sen nasıl Galatasaraylısın derdi

Adam Galatasaraylı beyler kendinize gelin

Ftw‏ @ftw1905 20 dk.20 dakika önce

Artık Galatasaray haberlerini Rıdvan ve Acun'dan alırız amk

Ulan Florya futbolcuların çiftliği olmuş diyoruz.Bu gerizekalılar Arda'yı almaya çalışıyor.Arda ve Selçuk Florya'nın anasını bellerler.Huzursuzluk tavan yapar.İnşallah bu transfer gerçekleşmez.

Hafızan çok zayıf
Onun yüzünden clio yu bırakmıştık
Son dakika riera yı almıştık
Iyikide gitmiş yoksa şampiyonluğu ben aldım havalarında gezerdi
Millî takımda prim pazarlığı yapan adamdan hayır gelmez

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam 12m kazandırarak gitti, gittiği her yerde Galatasaraylılığını vurguladı reklamımızı yaptı, daha ne yapsın, sanki Ribery gibi kaçtı adam

Şuan Arda Turan Fenerbahçeye gitse herkez arkasından sen nasıl Galatasaraylısın derdi

Adam Galatasaraylı beyler kendinize gelin

çok güzel algı yaratıyor medya bütün taraftarda hazır bekliyor küfür etmek için. Mesela o trafik olayını bizim futbolcu yaşamış olsaydı çoktan sözleşme feshi olmuştu.

Arda gibi futbolu bitirmiş terbiyesizin yüzünden Feghouli gelmiyorsa, herşeyimi iptal ederim bir daha para harcamam bu kulüp için. Sabote resmen.

Arda konusunu hiç anlamadım. bu yaşta barcelonadan niye gelir. Yönetim niye ardaya yöneldi anlamadım. Geleceğine çok ihtimal vermiyorum.

Ama durum buysa gelecekse bence faydalı olur. Benim için asolan "Galatasaraylılığı" ve "Futbolculuğu". Bu ikisinde de sorun olduğunu düşünmüyorum.

Ayrıca takımda galatasaraylı ruhunu taşıyabilecek bir kişi bile olmayacak yeni sezonda. Bize galatasaray için forma için kavga edebilecek biri lazım ve Arda bunu karşılar bence.

Arda ucuz değil. Fırsat transferi hiç değil. Takıma fazla katkı vereceğini hiç sanmıyorum.

Eskiden de simarikti, simdi Barcelonadan gelmiş biri olarak havasından geçilmez beyimizin. Takımı karıştırır. İstanbul gecelerini senlendirir ama takımın kimyasını bozar bu adam. Gelmesin.. çok net..

DGynq0GWsAAQs3_.jpg

Ardayı Fenerbahçe kiralamak istiyor dense Arda hain ve karaktersiz,Galatasaray kiralamak istese karaktersiz,Galatasaraya gelmeyeceğim Avrupada kalmak istiyorum dersede hain ve karaktersiz olur bir çoğuna göre

Fegu ile Arda'nın hiçbir alakası yok. Hoş her şeyi israile bağlayan millet buna da kılıf bulur şimdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt