Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bi kere ben genel konustum.ayrıca hastalıklı insan demek saygısızlık degil.forumun genelinin sergilediği davranıs biçimi için söyledim bunu ki gerçekten öyle.hastalık hastası oldunuz feghouli yüzünden.sürekli aynı şeyi yazmak takıntılı bi davranış.

Sergene kesinlikle katılıyorum. Forumda ağır temizlik şart. Hiçbirşey bilmeden hastalıklı gibi dolanıyor millet ortada. Yok o böyle bu böyle şu şöyle. Ulan bari birşey diyorsun arkasını getir.

Feghouli bizi istemiyor bunu görmemek için kör olmak gerekiyor. Belki gelecek ama faydali olmama olasılığı azımsanacak bi olasılık degil bence

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bende bunu demeye çalışıyorum kesin gidecek Westham'dan ama kime gidecek?
son saniyede herşey olabilir.

aroune kone
ricardo oliviera
diarra
lucas

bu adamlar da tamamdı. sabah bir uyandık hiçbiri gelmemişti.

sportif başarı gelmediği için tablo bu şekilde.
ama bu sene de gelmezse bir 300 milyon daha gelebilir.
bu sene başı resmen harakiri yapmış olarak lige başlıyoruz.
Başarının garantisi olmaz ki. Sen başarı olmasan da hesabını yapman gerekir bir şekilde.
Tamam başarısız olursan tabiki az çok zarar ede bilirsin de 300 milyon nedir bir senelik tabloda. Ben şahsen halen şoktayım

Feghouli bizi istemiyor bunu görmemek için kör olmak gerekiyor. Belki gelecek ama faydali olmama olasılığı azımsanacak bi olasılık degil bence

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya yine çıldırıcam ben. Adam istiyor gelmek istiyor. Adamın 3m euro alacağı var ? Senin olsa sanki bırakıp gelecen. Almış alacağını geliyor işte yarın. Uzatmayın artık şu mevzuyu. Adam istiyor külüpler tamam. Feghouli geliyor.

sinirlerine hakim olamayan arkadaşlar birer adaçayı içsin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
yani artık feghouliyi aşın,asamoahı konusun.

zaten buradaki insanların kızmasının sebebi feghouliyi istememeleri filan değil ki geldiği zaman en çok sevinecek üyeler belki onlar, küfür edenler bile sevinecek.
sorun bu kadar belirsiz olması, herkes oldu bitti diyo. hergün akşam "feghouli yarın istanbulda" haberleri çıkıyor, oyuncunun geldiği filan yok. bide westhamın kadrosuna eklenme muhabbeti filan iyice geriyor. biri de çıkıp desin şu sorun var bu sorun var. hep aynı terane yok evraklar yok şunlar.

umarım gelir yada alternatif isim en az feghouli ayarında biridir.

bi kere ben genel konustum.ayrıca hastalıklı insan demek saygısızlık degil.forumun genelinin sergilediği davranıs biçimi için söyledim bunu ki gerçekten öyle.hastalık hastası oldunuz feghouli yüzünden.sürekli aynı şeyi yazmak takıntılı bi davranış.
benim mesajımı alıntı yaparak hastalıksınız dersen üstüme alınırım kusura bakma.

Gelmeyecek bir adam için tartışıp birbirinizi kırmanız çok üzücü bir durum. Sakin olun lütfen. Sergencim sen de sıkma canını. Gelmezse gelmez üzülme bu kadar

Bu transfer buradan dönmez lig başlamış alternatif isim alınsa bu hafta alınırdı zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt