Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugün gelir artik

tumblr_nwqcovvIEx1szouj5o1_400.gif

mabelin yeni şarkısını çok beğendim senden de böyle şeyler bekliyoruz artık bırak şu sezen sevdasını

: )) sezenın ekipte olacam yakında.nasıl bırakayım...pop müzik benim elime bakıyo :s

Son düzenleme:
yanliz feghouli harbiden gelmesse gscimbom forumu olarak bir gunde en cok uye ban'layan site rekorunu kirariz.

ahahaha arda için önce 30 istemiş,sonra 10 milyon indirime gitmiş barcelona : ))

[h=2]Mundo Deportivo, sarı-kırmızılı kulübün milli oyuncu için 10 milyon euro önerdiğini, Barcelona’nın ise 20 milyon euro istediğini yazarken, ‘Görüşmeler uzun sürebilir’ dedi.[/h]

YouTube iyi geceler canlar.harika dergirmenci bu arada bu ülkenin en güzel kadını imiş.

Ulan düsündüm de biz Hamza altinda Yasin Öztekin sayesinde Sampiyon olmustuk Fegehouliye trip atiyoruz gelsin yeter be. Kis döneminde Gelse bile Sampiyon Yapacak bir oyuncudan bahsediyoruz. Zaten Pazartesi oynamayacak geç olsun Ama gelsin. Fazla takmiyacagim gelis tarihini gelsin yeter be

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Arda'ya 20 m euro veren çıkar da Ahmet Bulut ve Arda'nın amacı ya Barca'da kalmak yada Galatasaray'a dönmek gibi görünüyor

Fegh uyandı mı

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt