- 2 Nisan 2012
- 43.281
- 22.286
- 2.888
Beşiktaş ŞL de çeyrek final mi? Bence en az yarı final.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beşiktaş ŞL de çeyrek final mi? Bence en az yarı final.
Haci bide insanlar bukadar deliriyo kendisine ya iste eski takimda olsa suan 30m ye alamazdik falan deniyor.Feghouli daha suratli daha teknik ve daha iyi son vurusa sahip.
Bana gore ikiside takim oyuncusu degil bu tarz oyuncular topu alip kendileri bitirmek ister pozisyonu.
Ornek: bruma
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
Çöp sayısı maalesef hala çok fazla. Yabancı sınırını da göz önünde bulundurursak de jong, cavanda ve donk acilen elden çıkarılmalı. Zararına da olsa yapılmalı çünkü lig başladı artık. Yabancı kontenjanı böyle gereksiz futbolcularla harcanamaz. Şampiyon olmak istiyorsak en az bir 40-50 milyon daha harcamak zorundayız. Bu kadroyla şampiyon olamayız. Yerlilerimiz zaten berbat, o yüzden tek umudumuz yabancılar.Feghouli olayını bırakın artık.
De Jong - Balta - Cavanda - Donk - Sinan - Tarık bunları nasıl postalarız onu düşünmek lazım, varsa yoksa Feghouli yemişim Feghouli'yi başka oyuncu mu yok arkadaş, derhal sol bek lazım, Feghouli olur olmaz, kanat lazım ve seri bir stoper lazım.
Herkes takılmış Feghouli'ye yönetim de dahil bu kadar çöp ve eksik var, bunlarla uğraşsınlar birazda.
Nah yapar çeyrek final))

Ali Naci KüçükOnaylanmış hesap AliNaciKucuk 2 sa.2 saat önceDaha fazlaNe çeyrek finali ya adamlar daha tarihinde gruplardan bile çıkamadı yanlış hatırlamıyorsam.
Geçen sene o lokum gibi gruptan çıkamadılar gerizekalılar, sittin sene çıkamazlar daha.
Inşallah Bayern veya Real gelir bu sezon da havalarını söndürürler. Aslında Kiev gibi bir takım bile yetiyor bu pis şikeciler için
sent via GSC
Adamların daha tarihinde cl'de gruplardan çıkmışlığı yok. Bir de çeyrek yapacaklar ha![]()
Valencia zamanında dehşet topçuydu reis. Belki de West Ham'a giderek kariyerinin en büyük hatasını yaptı. Geçen sene West Ham zaten bildiğim kadarıyla ne oynadığını bilmeyen, tam bir kaos takımıydı. Yerine 20 küsür verip Arnavutovic mi ne öyle bi bi oyuncu aldılar. Bir de takımının en çok kazanan 3. oyuncusu mu ne. Elden çıkarmak istiyorlar yani. Teklif yok bizden başka. Olsa zaten bizi tercih edeceğine zerre ihtimal vermiyorum. Bu kadar uzamasının sebebi son dk ya kadar başka bi teklif beklemesi belki de...Haci bide insanlar bukadar deliriyo kendisine ya iste eski takimda olsa suan 30m ye alamazdik falan deniyor.
Cidden bu adam bukadar iyi mi? Iyiyse takimi neden 4e 5e gondermeye calisiyor?
Parasini gectim boyle bi adami neden elde tutmuyorlar ve oyuncu neden turkiyeyi tercih etsin.