Hüseyin Şahin
Cezalı
- 26 Temmuz 2017
- 1.184
- 0
- 336
Efsane Büyük Başkan Ünal Aysal'a botokslu diyemezsin terbiyesiz.
:asd22:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Efsane Büyük Başkan Ünal Aysal'a botokslu diyemezsin terbiyesiz.
Mayısta şampiyonluk kupası büyük kaptanın elinde yükselince sen sevinme sakın.
Ya bırak şu herifi. Terim'in fedaisi olmak için gelmiş foruma. Terim'e hakaret serbest galiba deyip, Aysal'a botokslu diyen zat. Resmen çomarlık seviyesidir bu. Engelle geç. Kafa rahat.Efsane Büyük Başkan Ünal Aysal'a botokslu diyemezsin terbiyesiz.
Bazı sorularına kendin cevabını vermişsin. 12 milyon kazandırma muhabbetini bilmiyorum, ancak evet Galatasaray tarihinin en cok kar ettigi futbolcudur.Milli takımda o 3 almış bu 5 almış ne önemi var
Önemi varsa cehenneme kadar yolu var
Kimmiş gözbebeği olan adamlar
Burak mı caner gökhan hangisi
Vay efendim 12 ml kazandırmış
Galatasaray ona neler kazandırdı hiç düşünmüş mü bunları söyleyenler
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tövbe de17/18 Arda Turan gelir
18/19 Fatih Terim gelir
19/20 Ünal Aysal gelir
Ya bırak şu herifi. Terim'in fedaisi olmak için gelmiş foruma. Terim'e hakaret serbest galiba deyip, Aysal'a botokslu diyen zat. Resmen çomarlık seviyesidir bu. Engelle geç. Kafa rahat.
Üçü de olursa Ahmet Bulut transfer forumu olsun burası3'Ü 1 ARADA...
Arda Turan, Feghouli ve Asamoah.. Ortak noktaları Ahmet Bulut üzerinden yapılacak transferler olmaları.(Nevzat Dindar)
Ahmet bulut iyi para kaldıracak sanırım.
Tüpçü gider göksel gelir komik olmayınBazı sorularına kendin cevabını vermişsin. 12 milyon kazandırma muhabbetini bilmiyorum, ancak evet Galatasaray tarihinin en cok kar ettigi futbolcudur.
Özetlemek gerekirse, şu tüpcünün milli takımını çok düzgün bir kurum sanıp da oyunculara sallamayın. Elbet herşeyin açıklanacağı günler gelecektir gitsin de şu tüpçü.
Hadi inşallah. Medel pepe stoper hattıyla babayı alırlar baska transfer olmazsa.Beşiktaşlı yöneticilerin, Gary Medel için önümüzdeki saatlerde Milano'da olması bekleniyor (Di Marzio)
Medel ile anlasmislar, Inter ile gorusmeye gidiyorlarmis.