Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Yahu tamam bu iş uzadı da stoper ve sol bek için neyi bekliyorsunuz?!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KomikmiSON DAKİKA// Sofiane Feghouli bugün İstanbul'a geliyor. (Hürriyet) https://twitter.com/AslanStats/status/896298438220009473/photo/1
Bammmm
abv feghouli
aynen mal değneği bunlar mall malllYahu tamam bu iş uzadı da stoper ve sol bek için neyi bekliyorsunuz?!
2.yarıdaki maçtan bahsediyon galibafeghouli kayseri maçına yetişir.
İlk maçta fehuuuulooooiii dersin Yiğit'cim.Feghouli gelmesin. Gelirsede benden ve bence birçok taraftardan destek goremeyecektir. Yeter artık.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zaman yolculuğu olsa şu an net Mayıs 2018 sonuna gitmek isterdim. Dursun'dan kurtulmak ümidi ile.
SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ligdeki sıralamaya bakarken kalbin zorlanabilir o tarihteZaman yolculuğu olsa şu an net Mayıs 2018 sonuna gitmek isterdim. Dursun'dan kurtulmak ümidi ile.
Yahu tamam bu iş uzadı da stoper ve sol bek için neyi bekliyorsunuz?!
Geçmiş geçmiş ama ben geçemiyorum ki diyorsun yani.Ben de 3-2 biten Real maçına gitmek isterim. Dün izledim yine ne müthiş atmosfer, takım, oyuncular vardı be. Gurur duydum.
Drogba'nın o golünü kaç kere yer Real?
Ramosun Burak a yaptığı net penaltı posisyonu?Geçmiş geçmiş ama ben geçemiyorum ki diyorsun yani.
O günlere tekrar dönmek için geleceğe gitmemiz lazım Ömer. 3-2'lik maç ile ben gurur duymuyorum ama üzülüyorum. Çünkü ilk maç 1 golümuzu yemişlerdi net biçimde.
En kötü teknik direktör ve yönetim bizde olduğu için az çok kestirebiliyorum.ligdeki sıralamaya bakarken kalbin zorlanabilir o tarihte