Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SON DAKİKA : Feghouli Kayseri maçının son 15 dakikasına yetişecek

:D

abv feghouli

Evliya Çelebi 364 gün Erzurum'da kalmış ve kaldigi donem boyunca hergün merakla bıkmadan Erzurum halkina bu yaz nezaman gelecek diye sorduğunda cevaben hep YARIN sözünü duyarmis ve seyahat namesinde bu olaydan bahsetmiş sonra ben gittikten sonra Erzurum'a yaz geldiyse onuda bilmiyorum diye eklemiş. bizim feghouli Erzurum'a gelecek yaz gibi hep yarın gelecek... :)

GT-N7100 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
f852965b5bb7a540b3f72e80ef611409.jpg

abv feghouli
Ya şu Gomis nasıl tatlı biridir böyle. Şeker mübarek. Adama bakınca istemsiz bi gülümseme, bi enerji geliyo. :D

Aslan sonunda Feghouli'ye kavuşuyor

Sarı-kırmızılı kulübün yetkililerinden alınan bilgiye göre, İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'da forma giyen Feghouli, yarın İstanbul'a gelecek. Galatasaraylıların yaklaşık 1 haftadır İstanbul'a gelmesini beklediği Cezayirli futbolcu, yarın akşam Atatürk Havalimanı'nda olacak.

Asamoah da gelsin de fiko severler depresyona girsin

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asamuah ne zaman gelecek. Bu arada gunlerdeb feguli diyelim.

Feguli kirdin vallah ortaligi

Sivduk,saydik ama sen fenere koy...

Yanarım yanar gül gibi sneijdere yanarım boşa yolladık adamı sneijderi yollama Belhanda alma nani carillo paketi yap kadroya bak

Muslera
Mariano Denayer Maicon Strinic
Fernando Ndiaye
Carillo Sneijder Nani
Gomis

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Spinazzola Juve ye giderse
Asamoah'ı bırakacaklar.

Laxalt > Atalanta

Spinazzola > Juventus

Asamoah > Galatasaray

Ama bu transfer biraz zaman alacaktir, once Atalanta Laxalt ile anlasmasi lazim, sonrasinda bizimkiler de Asamoah icin Juve ile pazarlik yapacaklar, bu da 2-3 hafta surer.

Yarın saat 16.00'da tüm taraftarlarımızı havalimanına davet ediyorum!

DHCl-ztXoAIZMMw.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt