Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devir degisti

10 metre Kare de oynayan 10 numaralar devri kapandi artik

Beşiktaş vidayla büyük ölçüde anlaşmış

fiko yine manyakça transfer bitirmek üzere

Belhanda'dan iyi mi
Ozellikleri neler yani iyi transfermi

abv feghouli

Yetenekli biriydi tekniği çok iyi Internacional'in brezilya'da hatrı sayılır yer edindiği dönemlerde fırtına gibiydi çok genç formayı aldı. Çok şeyler bekleniyordu Dnipro'ya gittiğinde 22-23 yaşında falandı tutmadı geri döndü. Brezilya'da da o Internacional günlerini arattı. Zenit bir şekilde tekrar aldı Lucescu farkıyla kendine geldi.

Leandro Damiao gibi çok büyük yetenekti beklenen patlamayı yapamadılar. Belhanda'dan daha yetenekli o kesin ama tutunması çok zor.

Brezilya futbolu Avrupa futbolunun önünde mi? Sadece milli takım seviyesinde demişindir bunu herhalde demi?
Gerçi almanlar bu konuda son sözü söylemişti diye hatırlıyorum ya neyse

Brezilyalar avrupalardan futbolculuk anlamainda cok daha yetenekli ve daha güclü. Adamlar 10 yillardir oyuncu yollayip, kendi kitalarindan 10 binlerce kilometre ötede buralari oyunculari ile domine ediyorlar.

Eger Almanya 7:0 ile son sözü söylediyse, o vakit fenerde bize mi son sözü söyledi ? Brezilya cok daha düsük imkanlara ragmen, avrupanin tüm ülkelerinden daha cok, ve daha iyi oyuncu yetistiriyor. Ve bir oyuncu bu futbol devinde efsane ise, kimse avrupa mavrupa demesin...

İstatistiğe göre oyuncu değerlendirilmez.Alın size bi oyuncu istatistiği tahmin edin kim bakalım.

dsadsa.webp

Bu Vida ne kadar abartılıyor ya. Eminim birçok kişi Euro 2016'da izlediği 3 maçla bu kanıya varmıştır. Bence bizim aradığımız tarzda stoper değil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Renktaş cidden bok atmak için söylemiyorum, adamın videolarda beli dönmüyor resmen. Top taşıyamayan 10 numara mı kaldı ya.
fernandao gibi, volkan şen'in bursaspordaki formda dönemi gibi boş bi topçu ama iyi istatistik kasmis 1 sezonda sanırım.
izliyorum hep 1-2 gol-asist dışında kreatif hiçbir olay yok duz topçu bildiğin. 15-20 sene oldu nesli tükendi bu tür 10 numaralarin ama tabi oyuncuyu izleyen bilenler daha iyi bilir..
ben sadece youtube'dan izledim

abv feghouli

yalnız bejeke sağ bekte sorun yaşayabilir

gg sakat, beck ofansif anlamda yetersiz

Lan adamlara persieyle nani geldi yine bi bok yapamadilar
gulianoymus peh :D
ama aziz yine taraftarinu memnun etmis cok sükür bu davarlar akillanmaz :D

Ulan Vida'yı bizim almamız lazımdı, sinirlenirim bjk alırsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt