Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fiziki güç diye algılamıştım güç derken.
Avrupa futbol kültürün seviyesi de çok çok yüksek yapma adem ya. Transfer pazarında da Avrupa futbolunda ki oyuncular az geride mi? Brezilyadan belki daha çok transfer olmasının nedeni Avrupa ya farklı ülkelere transfer olmalıları diye göze çarpıyor. Bundesliga da ki oyuncular mesela pek ülke dışına gitmiyor. İtalya'da yetişen oyuncular da ziya öyle.
Fransa oyuncuları galiba ülke dışına transferlerde göze batıyor baya bide Hollanda ile portugis.
Brezilya futbolu dünyada önemli yeri var tartışılmaz şekilde ama vs Avrupa galibi Avrupadır hemde baya farkla bence. Neyse önemli değil. Sen öyle düşünüyorsun saygı duyarım

Brezilyada futbol tutkusu ve sevgisi avrupanin üzerinde, yok demedim, ama bayagi bir üzerinde. Adamlar bize benziyor, ama sevgileri rekabet degil, sevgileri bu spor.

Vs Avrupa da, galip avrupa demen bile, kocaman avrupayi bir ülke ile kiyaslamaktir. Bana kalirsa, bir futbolcu eger Brezilya´da efsanelesmis ise, avrupanin bir liginde, yada kulübünde efsanelesmesine gerek yok. Bir oyuncu orada efsane ise, "ama avrupa" denilemez bana göre... Cünkü bir avrupa ülkesini teke tek koydugun vakit, galip her daim brezilya futboludur.

Ama dedigim gibi, eger brezilyanin özellik ile 4 büyük avrupa ligi kadar maddi imkanlari olsaydi. Avrupayi tek basina katlardi. Ama adamlarda imkanlar sinirli. Adamlar yatkin bu oyuna, hic yetistirmeseler bile sokaktan, sahilden, parmak isirtacak adamlar sürdüler piyasaya.

2 ay bekleten adamı karşılamaya giden GALATASARAY'ın büyüklüğüne hakaret eder.

kırdıysam özür dilerim ama ben genelde laf edince forumun geneline söylüyorum.öyle herhangi bi isme laf etmem.

Sorun olmaz renkdas. Feghouli süreci hepimizi psikolojik anlamda yipratti. Yorumlarini okurum Iyi bir Galatasaraylisin. Bende özür diliyorum

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Millete b*k atmayın yav. 43 gündür ertesi gün işaret ediliyor, ne yapsın her seferinde sazan gibi inansın mı millet? 1 olur 2 olur 3 olur ama kaç kez ayni şey yaşandı? Netice itibariyle çok geç de olsa bitti, gayet sevindirici. Sırada sol bek ve stoper olmalı. Ona buna laf sokacağınıza buna konsantre olmak lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bakalım Asamohaıyıda getirebilecekmiyiz. Bide stoper gerekli acilen aslında.
Sol kanat da kaliteli isim oldumu tudora bakacağız ve takımın uyum sürecine.
İnşallah herşey olumlu ilerler çünkü şampiyonluk önemli camiamız adına mali acıdan.
Bu sene pek umudum yok ama kadro çok iyi tamamlanırsa neden olmasın. Lig İngiltere ligi değil sonuçta

Bakalım Asamohaıyıda getirebilecekmiyiz. Bide stoper gerekli acilen aslında.
Sol kanat da kaliteli isim oldumu tudora bakacağız ve takımın uyum sürecine.
İnşallah herşey olumlu ilerler çünkü şampiyonluk önemli camiamız adına mali acıdan.
Bu sene pek umudum yok ama kadro çok iyi tamamlanırsa neden olmasın. Lig İngiltere ligi değil sonuçta
Asamoah gelsin yeterli daha yapamayız transfer

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt