Mehmet Çelik
Büyük Kaptan
- 20 Nisan 2012
- 24.105
- 1.262
- 1.363
Asamoah, Denayer, Nani paketi ile transfer kapansın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Duyum piyasasının gelmiş geçmiş en önemli duyumcusu.Eski forumcular iyi tanır.bu kim
Volkan=Rodrigues(çok çabalıyo)>Yasin>Sinan desemValla bizim kulübe berbar otesi. O Rodriguez e felan da topçu demeyin. Volkan Şen bu takıma kesin gelmeliydi.
Sabri Sarıoğlu: "Yapılan saygısızlıktan dolayı Volkan Demirel'i hiç bir zaman affetmedim ve elini sıkmak istemedim"
Sabri Sarıoğlu: "Net bir şekilde söyleyeyim, Galatasaray'da futbolu bırakmam engellendi. Söylenecek çok şey var, ama konuşmak istemiyorum"
Sabri Sarıoğlu: "İçimde ukte var, ama sonuçta 21 yıl emek verdiğim Galatasaray camiası hakkında konuşup, yanlış şeylerin çıkmasını istemem"
Emre Morun orjini sağ kanat mı sol kanat mı (sağ diye biliyorum ama yanılıyo olabilirim)Sol kanada adam alınacaksa golcü olmalı.
Yerli oyuncu yok malesef Arda dışında bu profilde. Emre Mor keşke alınsa ve kendini geliştirse.
Kim engellediyse helal olsun.
özledim keratayı soldan alırdı tay gibi ama işte biraz bencildi rodriguez fena değil ama bruma ışığı yok bence sol açık lazım olabilirbruma gittiğine pişman olacak.tam brumalık takım olduk aslında.seneye izler bizi şampiyonlar liginde.
Emre Morun orjini sağ kanat mı sol kanat mı (sağ diye biliyorum ama yanılıyo olabilirim)
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Emre Morun orjini sağ kanat mı sol kanat mı (sağ diye biliyorum ama yanılıyo olabilirim)
Valla sağ stoper sol stoper olayı ne kadar canımızı yakıyosa bu da öyle olabilir sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali bize sol kanat orjinli Gaitan gibi adam lazım oyun zekası da yüksek olmalıSağ kanat. Ama Feghouli de sağda solda oynar. Sorun olmaz artık modern futbolda
Gaitan üst düzey oyuncu hayatta gelmez bu semalara ama o tarz bi adam şart katılıyorum nani falan hikaye fener denedi olmadı bu adamla nasıl biz istiyoruz anlamıyorumValla sağ stoper sol stoper olayı ne kadar canımızı yakıyosa bu da öyle olabilir sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali bize sol kanat orjinli Gaitan gibi adam lazım oyun zekası da yüksek olmalı