Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah, Denayer, Nani paketi ile transfer kapansın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6d854a08ab97aa7bedac3bcf27a5dd31.jpg

feghouli h.o

bruma gittiğine pişman olacak.tam brumalık takım olduk aslında.seneye izler bizi şampiyonlar liginde.

sol ayaklı, hem süratli hem de kıvrak ve mentali kötü olmayan bir stoper + makul bir sol bek ve sol öne kıvrak, ayağına hakim ve beyni yanmamış orta kalibre bir insan evladı ile ligin içinden geçebiliriz.. ama yedeklerimiz leş olduğundan as kadroda sakatlık, kart cezası gibi hadiseler yasandıgında allahu tealaya emanet oluruz

Sol kanada adam alınacaksa golcü olmalı.

Yerli oyuncu yok malesef Arda dışında bu profilde. Emre Mor keşke alınsa ve kendini geliştirse.

Sabri Sarıoğlu: "Yapılan saygısızlıktan dolayı Volkan Demirel'i hiç bir zaman affetmedim ve elini sıkmak istemedim"
Sabri Sarıoğlu: "Net bir şekilde söyleyeyim, Galatasaray'da futbolu bırakmam engellendi. Söylenecek çok şey var, ama konuşmak istemiyorum"
Sabri Sarıoğlu: "İçimde ukte var, ama sonuçta 21 yıl emek verdiğim Galatasaray camiası hakkında konuşup, yanlış şeylerin çıkmasını istemem"

Kim engellediyse helal olsun.

bruma gittiğine pişman olacak.tam brumalık takım olduk aslında.seneye izler bizi şampiyonlar liginde.
özledim keratayı soldan alırdı tay gibi ama işte biraz bencildi rodriguez fena değil ama bruma ışığı yok bence sol açık lazım olabilir

O kadar kotu kadromuz varki 4 tane transfer yapsak yine isimiz zor. 11 oyuncunun sezon boyunca form dusuklugu ve sakatlik olmadan oynamasi lazim. Birine birsey olsa yerine koyacak sadece copumuz var. Belki su avrupadan elenis hayirli olmus olabilir.

Feg geldi Kaldi 3 Dursun. Solbek, sol kanat, stoper. Bunlarida al sonra defol git.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

emirhan------ozan-----abdulsamed------ melih

------------süleyman luş-----gökay ---------------

yunus--------------atalay------ ---------bozan

-------------mustafa kapı--------------

yedekler:batuhan tekin,recep gül,oben.....

Son düzenleme:
Valla sağ stoper sol stoper olayı ne kadar canımızı yakıyosa bu da öyle olabilir sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali bize sol kanat orjinli Gaitan gibi adam lazım oyun zekası da yüksek olmalı

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gaitan üst düzey oyuncu hayatta gelmez bu semalara ama o tarz bi adam şart katılıyorum nani falan hikaye fener denedi olmadı bu adamla nasıl biz istiyoruz anlamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt