Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9921902340d708e1ee9294a7059bd268.jpg

feghouli h.o

o degilde son hazırlık maçlarında,asistler yaptı.gollük paslar verdi ,biçok gol pozsiyonuna girdi .sakat sakat oynasada östersunds macında klas işler yaptı ara ara.2 gollük orta kesti.ama yine de belhandaya üvey evlat muamelesi yapılyo.

sampiyon yaparsa sene sonu gitmesin diye zırlayacak herkes burda.biliniyoki piyasası var.nerdeyse sevilla alıyodu hatta.

Belhanda çok iyi topçu ayağına da top inanılmaz yakışıyor oynarsa inanılmaz katkısı olur. Ancak bizim taraftar sniejderi belhandanın gönderdiğini sanıyor böyle garip kafadalar. Kaldı ki snijder ün de gitmesi isabetli oldu orası ayrı konu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yasin sakat sanırım hala yarın Recep çıkar mı acaba sahaya şu Sinan'ı görmek istemiyorum artık takımda, takımı sabote edenlerden biri kaptan biri sözde genç yıldız keşke ikisi de defolup gitse.

Belhanda çok iyi topçu ayağına da top inanılmaz yakışıyor oynarsa inanılmaz katkısı olur. Ancak bizim taraftar sniejderi belhandanın gönderdiğini sanıyor böyle garip kafadalar. Kaldı ki snijder ün de gitmesi isabetli oldu orası ayrı konu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fernando Ndiaye
Feghouli Sneijder Bruma
Gomis
Çok yakışmadı mı be renktaş

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Umarım gelir. Arda lazım bir oyuncu

Ben Arda konusunda 2 sebeple kararsızım. Birincisi takıldığı tiplerin sorunlu veya sorun yaratacak tipler olması. Sinan Engin ve oğlu, Haluk Ulusoy'un oğlu, Acun vb tipler bunlar. Benim bunları sıkıntılı bulmam başka takım tutmaları değil ama Arda üzerinden çokça tahakküm kurma çabaları olabilir. Mesela Arda formsuz olsa Tudor haklı olarak yedek bıraksa (hatta Terim dışında herhangi bir hoca) medyada linç ederler, Arda'yı gazlarlar. Bunlar böyle tipler.

İkinci mevzu ise tempo. Eski Arda gibi çizgide git-gel yapacaksa ne ala ama yürüyecekse son halleri gibi çok sıkıntı olur takım ahengi açısından.

Kısmen de kaptanlık ve liderlik sorunu olabilir ama hadi onu aştık diyelim.

Yoksa bana göre yukarıda konuşanlar içinde Gaitan dışında hepsinden iyi oyuncu Arda

O değilde gaitan gelirse forumca bi hediye alırsınız bana artık :) geçen ay ilk ben demiştim fena sövmüştünüz :)

Naninin sakatlığıyla ilgili Valencia resmi sitesindeki sağlık raporunu okudum.Diz burkulması olmuş.Uzman arkadaşlar varsa söyleyebilir.Benim araştırmama göre eğer ameliyatlık bir durum yoksa çok uzun bir tedavi süresi olmazmış.Transfermarkttan baktım sakatlığı geçireli 20 gün olmuş ama dönüş tarihi yazmamakta.

Pazartesi kesinlikle arena dolmalı, oyuncular işin ciddiyetini kavramalı ve iyi bir başlangıç yapmalıyız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt