Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet şu Fellaini'de ne görüyorsa bir türlü çözemedim. Sırf Manu'da diye isteniyorsa nr oyuncular geldi ne marka takımlardan fos çıktı.

Futbol stili iğrenç bir oyuncu. İnşallah uyduruk haberlerdir.

Fellaini alıp Belhanda'yı sola atacağınıza, sola kaliteli bir adam hayali kurun. Daha mantıklı olan bu.

Edit.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Donk-Cavanda-De Jong-Carole bu 4lü gittiği an rahatız yaklaşık 5.5-6m sabit ücretleri var....ayrıca yabancı sayımız 10a inecek gittiklerinde....Asamoah+Stoper ile 12 olur....Arda ya da Emre Mor gelirse zaten sıkıntı falan olmaz yabancı sınırında

179.png
Muslera
26.png
Mariano
125.png
Linnes
26.png
Maicon
122.png
Donk
50.png
Carole
26.png
Fernando
149.png
Badou
107.png
Belhanda
32.png
Rodrigues
4.png
Feghouli
50.png
Gomis

19.png
Cavanda
122.png
de Jong

14 yabancımız olmuş durumda.

yabancılardan sadece De Jong'un lisansı çıkmadı

GALATASARAY A.Ş. - Kulüp Bilgileri TFF

Donk dejong ve cavanda gider asamoah girer etti 12 yabanci

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Bir zamanlar 6+2, 5+0+3 ile kadro planlaması yapıyorduk :red:

Sırada asamoah sol stoper emre mor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulann bu 2 yil sakat olmamasina ragmen oynamamis sebebini anlamadim dedigim Leandro Castan meger beyin ameliyati oldugundan oynamamis. Son sene Torinoda kiralikmis. Roma oyuncusu. Solak stoper. Acayip sert. Ilgileniyormusuz takvimin haberine gore.
Herif duzelmis Torinoda son 14 macta oynamis. Goruntuler bu 14 mactan.

Official: Castan joins Torino | Football Italia

Denayer’i istemem, Castan’ı alın - Takvim - 13 Ağustos 2017

Bu herifi seyreden var mi? Valla ben videosuna bayildim. Ahmet caliktan sonra italyada oynayan herhangi bir sol ayakli stoperi begenmeme sansim olmaz zaten! :) Bence riske girmeye deger !

YouTube
Cok iyi video da ama kaynak çöp,sanmam ilgilendigimizi

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Millet şu Fellaini'de ne görüyorsa bir türlü çözemedim. Sırf Manu'da diye isteniyorsa nr oyuncular geldi ne marka takımlardan fos çıktı.

Futbol stili iğrenç bir oyuncu. İnşallah uyduruk haberlerdir.

Fellaini alıp Belhanda'yı sola atacağınıza, sola kaliteli bir adam hayali kurun. Daha mantıklı olan bu.
Oyle deme Real macinda girdi oyunun cehresi degisti aslinda Belhanda solda fena degil ice kat eden bir oyuncu zaten Feg sagdan akacak ,insallah Asamoah gelirse o da akar Belhanda da içe girerek gol arar ve faydali olur diye dusunuyorum Edit:ayrica cok para isteniyor zaten alamayiz

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
asamoah+ önüne driblingi iyi olan topçu lazım lens,elia gibi onuda alırlarsa tamam bı kadro şampiyonlığa oynar derim

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selçuk İnan ve Yasin Öztekin yarınki maçta forma giyemeyecek. (Milliyet)

feghouli h.o

Donk, De Jong, Carole,Cavanda nasıl hala kadroda arkadaş..
Bu embesil futbolcular gitse bari 4 tane daha kontenjan açılıyor..

Bakın şu yukarda saydığım gerizekalılara 4-5 milyon € maaş ödeniyor yıllık skandal..

Günaydın arkadaşlar.

Sol ka. Sol be. Stoper girişimlerinin ve duyumlarının bol olduğu bir pazar olması ümidiyle.

Yıllık garanti ücretleri toplamda 5.5m euro bu sezon.
Feghouli + Asamoah maaşı neredeyse.

Abi bizim en büyük hatamız ünlü olmayan hiçbir oyuncuya çok para vermeyeceksin..
Lan Tolga Ciğerci 2 milyon € alıyor mesela şimdi göndermek istesen hayatta gitmez..
Yani bazı hamleler çok saçma geliyor..
Cavanda embesili salağın tekiydi gözümüzün önünde oynuyordu Trabzon'da hatta Trabzon'da oynadığı futbolun 10'da 1'ini oynamadı..
Nasıl alırsın..
Korkunç hatalar bunlar dediğin gibi Asamoah'a vermek isterim bunlara verdiğim parayı..

Muslera Eray İsmail
Mariano Linnes
Maicon Ahmet Serdar Ozan Xxx
Asamoah Carole
Fernando Ndiaye Selçuk Tolga
Belhanda Atalay
Yasin Sinan Rodriguez Recep
Gomis Eren

Tarık, Cavanda, Donk, Koray, De Jong, Balta, Emrah, Umut G.

8 tane gönderilmesi gereken çok kötü oyuncumuz var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt