Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kameni
Isla Skrtel Transfer Transfer
Souza Ekici
Dirar Giuliano Valbuena
Soldado

2 oyuncu daha alirlarsa kadrolari tamam. Bizim dökülen kadroda hala stoper sol bek sol kanat ve Feghouli yok.

Suan en kötü, defolu kadro bizde. 4.bitiririz diye düsünüyorum.

Şu kadrodan bizim 11 den iyi tek oyuncu olur o da transfer diye yazdigin sol stoper geri kalanın alayı bizimkilerden kötü. Birde bizimkine defolu demissin anlamadık.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kayseri macina cikacak kadroda Serdar, Carole, Yasin, Rodrigues gibi adamlari görünce elestiri yapma veya gaza gelme sampiyon oluruz diye. Olamazsin bu adamlarla.

Kim diyor şampiyon oluruz diye,Feghouli haricinde 2 tane daha iyi transfer lazım en az.Beşiktaş hala en avantajlı takım ama Fenerbahçe bizden bile leş bir takım bana göre

fenerin hiçbir mevkii de bizden fazlası yok...bizi bu sene rakibimiz değiller onlarn rakibi antalya ve trabzon

Ben bu alacak meselesini halen anlamadım ya neyse. Gelip bize imza atarsa oradaki alacağını alamayacak mı yani?

Bir kuluple sözleşmeni fesedersen başka kuluple imzalyamazsın.bizimle imzalarsa alacaklarını alamaz sözleşmesi direk fesolur çünkü

Son düzenleme:
evet çağırıld zenitteyken fenere geldikten sonra çağırılmaz bir daha,ayrıca bir oyuncu ile şampiyon olunmuyor valbuena dışında orta saha ve ofansları çöp
fena değil kadroları şampiyonluğa yeter, ki kadro yapmak icab ederse;

kameni-isla-skrtel-topal-hali-ekici-cosef-dirar-cilyano-valbu-soldado

heeaa asamoah feguli transferleriynen 3 gömlek altimizda kalır bu kadro onu da belirtirsem doğru olur . .

Ahmet Bulut: "Feghouli transferini konuştuk. Ufak pürüzler var, onlar da bu akşam çözülürse yarın akşam İstanbul’a gelir." (beIN SPORTS)

fena değil kadroları şampiyonluğa yeter, ki kadro yapmak icab ederse;

kameni-isla-skrtel-topal-hali-ekici-cosef-dirar-cilyano-valbu-soldado

heeaa asamoah feguli transferleriynen 3 gömlek altimizda kalır bu kadro onu da belirtirsem doğru olur . .

Topal stoper oynarsa kornerden gol yeme rekoru kırarlar,soldado sakat,ekici istikrarsız,dirar yetersiz sol bekleri carole çapında nasıl şampiyonluğa oynayacaklarını düşünüyorsun anlamıyorum

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
66YozgatFB - 09.08.2017 18:16[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]
bos.gif

gs feghouli diyolarda o eleman eskisi gibi degil. Onun yerine cok daha iyi birisini alabilirlerdi de neyse.

:D feghouliden daha iyisi robben.ne gerzek ya.kıskançlıgın bu kadarı.avrupadaki en iyi sag kanatlardan biri feghouli.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Şu malı niye foruma taşıyon, senden başka yozgatlı denen adamın yorumunu taşıyan yok

G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bunların ufak pürüz dediği şeyler koca transfelreri iptal ediyor lass diarra gibi olursa bu iş pişkince çıkıp sırıtacaklar yine medyada

Kadro Olarak: Bjk>Gs=Başak>Fb>Ts

Bizde Fehuli,Bjkde Medel,Fenerinde bu 2 oyuncu+stoper alındığını düşündüğümüz takdirde oluşan tablo

guillano daha çok forvet gibi.2.forvet hatta,hep cezasahası içinde golleri.kiralıkmış bu arada.

yaptığımız önemli transferler sadece saha içi olarak değil saha dışı olarakta etki edecek....öyle bir hale getirdiler ki takım kayseri arenaya geliriz dağıtırız diye açıklama yapabiliyor ilk önce rakipleri psikolojik olarak yıpratmalıyız...korkmalılar

Bir kuluple smzleşmeni fesedersen başka kuluple imzalyamazsın.biİmle imzalarsa alacaklarını alamaz sözleşmesi direk fesolur çünkü
Böyle sacmalık mı olur?
Olcan adına biz niye para ödeyeceğiz peki?
İlerki senelerin parasını isterse belki anlarımda okadar sacma istekde de olmaz herhalde. Çok bekler o parayı o vakit. Geçmişten kalan parası varsa hayli hayli alır.

Ben bu alacak meselesini halen anlamadım ya neyse. Gelip bize imza atarsa oradaki alacağını alamayacak mı yani?
Bir tanidigim var aslinda o bilir boyle seyleri ama ona suanda soramam bunu. Galiba sozlesmeyi fesh ederken iki tarafda fesih anlasma yapiyor ve bu federasyona bildiriyor, oyuncu da serbest kaliyor ve x bir takima transfer olabiliyor. Mesela biz 4.5 milyon euro verdik diyelim, WestHam da okeyledi, bu onun bonservis kismi. Oyuncu da mesela yillik 3 milyon euro aliyordu + primler + bonuslar vs. O da benim alacaklarim su kadar onlari ver imzayi atarim ve giderim diyor ama kulup de yok o parayi vermiyoruz deyip imza atarsa o alacaklarindan vazgecmis oluyor.

Mesela aklima gelen, Sneijder:

"Profesyonel futbolcumuz Wesley Sneijder ile sözleşmemiz karşılıklı olarak sona erdirilmiştir. Futbolcu 2017-2018 sezonunda garanti ücreti olan 4.500.000 Euro'dan feragat etmiştir.

Kisaca 3 taraf da birbiriyle anlasmalidir. Haberlere gore biz West Ham ve oyuncu ile anlastik, ama oyuncu West Ham ile alacaklari konusunda anlasamayinca o sozlesmeye imza atmiyor galiba.

Topal stoper oynarsa kornerden gol yeme rekoru kırarlar,soldado sakat,ekici istikrarsız,dirar yetersiz sol bekleri carole çapında nasıl şampiyonluğa oynayacaklarını düşünüyorsun anlamıyorum
ofansif manada sorun yasamazlar ki,valbuena fln hayvan gibi seeapiyor,yeni eleman in skora katkısı oldukça yüksek görünüyor.isla yi orta sahada kullanıp dirari beke çekip sağa bi eleman alma dusuncesi oluşmuş bi de.gecen seneki dağınık savruk görüntü olmaz fb de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt