Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortalık yanacak vaziyet alın olumlu anlamda selmanöztürk 5 dakika sonra açılayacakmış
Kolpacının teki ya o herif, üstelik kişiliksizin önde gideni. En ufak olumsuz yorumda milleti önce engelleyen, sonra da beyinsiz vs deyip paralı kalem yazan ruh hastasının teki. Açıklasa ne olur. Ne açıklayabilir?

Son düzenleme:
Asamoah-Arda ile bitirelim transferi eze eze şampiyon oluruz Maiconun yanını 3 tane yerli ile bile götürürüz

bc526849069cbf58f7bfec710712bd99c60ad205.webp

Selman Öztürk kimdir?

Hep gelmesi gerekenleri konusuyoruz ama gitmesi gerekenleri yazan yok.

Hakan, Cavanda, De Jong, U.Gündoğan ve E.Adili Tudor tarafindan kadro disi birakilmasina ragmen hala gitmedi

Ayrica Emrah, Donk, Tarik, Koray ve Eray gibi bos beles adamlar yedek oturacak.

selmana bak ahha baskan ismini söylemek istemiyormuş bunu biliyo
tahminide varmis albayrakmis bu isim :D ulan... :D

kwadwooooooo

Hakan, Cavanda, De Jong, U.Gündoğan ve E.Adili Tudor tarafindan kadro disi birakilmasina ragmen hala gitmedi

Dandik adam alıp ilk 11'in seviyesinin düşük olması mı,Kaliteli oyuncu alıp yedeklerin bazılarına genç veya Emrah tipi oyuncular konulması mı?Bana göre sorunun cevabı bariz yedek oyuncular bu kadar sorun olmamalı

Son 1 hafta kala bi şekilde gidecek bunlar, gelenler daha önemli.

Terim malesef hiçbir şekilde başarılı olamaz artık siyasiler üstünü çizdi çok gerilim olur
Hagi td olarak başarılı olamaz tutardan bile takıntılı
İlk geldiğinde bizi şampiyon yapacak ümit karan saido ve Hakan yakın gibi oyuncuları gönderdi
Son haftalarda ise Riberynin isteksiz oluşunu çözemedi belki şuan başka alemlerdeydik

Selman Öztürk'e inanan net gerizekalıdır. Bu herif Sneijder'in kardeşi Rodney'le görüştüm demişti, sonra Rodney ben hayatımda böyle bir adamla tanışmadım deyip yalanlamıştı. İnanmayın şuna

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fegholi de geldi selman kaba etinden uyduracak bişey bulamadı hagi terim fotosundan hikaye yazıyor.Ağır kolpa

Terim malesef hiçbir şekilde başarılı olamaz artık siyasiler üstünü çizdi çok gerilim olur
Hagi td olarak başarılı olamaz tutardan bile takıntılı
İlk geldiğinde bizi şampiyon yapacak ümit karan saido ve Hakan yakın gibi oyuncuları gönderdi
Son haftalarda ise Riberynin isteksiz oluşunu çözemedi belki şuan başka alemlerdeydik
Hagi çok değişti son 12 yılda teknik direktör konusunda. Geliştirdi baya baya kendisini. Çalışan adam sonuçta. Oldum bittim demedi. Başarılı olurmu olmaz mı bilemem ama tabiki. Tudor dan önce ona şans verirdim şahsen artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt