Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kargalar yine hakemle uçmaya başladılar her maç bedava bir penaltısı var bunların

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gecen sene de form tutana kadar uydurul penaltilar, gosterilmeyen kirmizilarla yaris icinde tutuldular.

Sonra yine kotu doneme girince hakemler imdadina yetisti bunlarin.

Rezillik kaldigi yerden devam ediyor.

bu sezon alanya, futbolcuları uyum saglarsa kasımpaşa,trabzon,konya,yarın yensek bile kayseri iyi işler yapacak.hükümetin takımı bjk ve başaksehirle sampiyonluk yarısında olacagız.fener de yarısın içinde olur.

yeni malatyayı izlemedim.şimdi izleyecegim.

Öztürk: "Geçen sene de Beşiktaş yönetimi bize 'üst akıl' göndermesi yapmıştı. Çocukluk yapmasınlar. Hangi kafa yapısı bu?"

yalnız bruma gitmeseydi efsane bir hücum hattımız olacaktı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sinirden çıldırıcam bein sport trabzonun sert müdahelelerini göstermedi bile özette traore nin ayağı parçalı kırılmış hiç göstermedi durica 4 5 maç ceza alması lazım pereira nın da kırmızısı var mahvetmişler konyasporu resmen kul hakkı yeter be daha ilk haftadan!!!!!

Başlarım şampiyonluğa da başarıya da bir kez olsun temiz mücadele edilen bir lig izleyelim yeter artık soğuyorum bu milletten de futboldan da ligden de herkes bencil herkes kanun dışı.

Aldınız bakalım ahını görcem sizi trabzon geçen sene de bursaya yatmıştınız bakalım neler olacak kaç yıldır kimin parasını harcıyorsunuz elbet bir gün ortaya çıkacak.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

ulan konate ameinse gidecekmiş galiba...

Gitti bile

DHEPZ1dXsAAEcW6

Brumayi o sekilde oynatan sneijder vardi.
Sneijder bruma kalsaydi o zaman fena olurduk

Feghouli sneijder bruma
Gomis

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

keşke gitmeselerdi ama artık belhandayı bekleyeceğiz. ortasaha da çok sağlam oldu. inşallah kayseriyi sorunsuz geçeriz

GSC Mobil App

artık iyce emin oldum bjk sıçan sürüsü bi takım.öyle pok öyle leş.hakemlerden başka bişey göremiyorum beşiktaşa baktıgımda.o yüzden belki böylesi daha iyi.Galatasaray iyi oldugunda bütün şerefsizlikleri alt edebilcek bi takım.

asamoah ve nasri de gelirse fredinin kucagına oturur gibi kabus görecekler her maç.

konate de gitti.yedek forvet kimi alacaz isim yazın lan

Bu bjk ve özellikle Fikret Orman tam bir serseri toplumu.
Seviyeleri çok düşük. Fenerin düşük biliyordum da bunlar feneri elit yapıyor resmen vallahi.
İnsan hayretle izliyor bunları işte.

Son düzenleme:
Ahmet Nur Çebi: Antalyaspor'u bu şekilde idare edeceklerse, vay Antalya'nın haline. Bu şekilde çok zor. Başkalarının aklıyla konuşmasınlar

Çebi: "Antalyaspor başkanı, işine gücüne baksın. Başkalarının aklıyla ve fikriyle konuşmasın. Tetikçilik yapmasın."

Çebi: "Antalyaspor başkanının haddi değil Beşiktaş başkanıyla böyle konuşmak. İşine gücüne baksın!"

keşke gitmeselerdi ama artık belhandayı bekleyeceğiz. ortasaha da çok sağlam oldu. inşallah kayseriyi sorunsuz geçeriz

GSC Mobil App
Insallah bu aksamki antalya gibi daginik bir goruntumuz olmaz.
Tudor bu nasil oynatacagi bilinmez.
Cok kaliteli oyuncular pesinde kostuk aldii veya kosuyoruz ama bu arkadas nasil oynatacak acaba.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Öztürk: "Yöneticiler kendilerini olduklarından çok daha büyük görüyorlar. Bizleri küçük görüyorlar. Bunun farkına varsınlar."

Öztürk: "Liderlik yapmak çok önemli. Beşiktaş çok büyük bir takım. Ona yakışır işler yapılmalı. Bizim de yanlışlarımız olabilir..."

Öztürk: "Geçen gördük işte. Hocası açıklama yapıyor, 2. başkanı açıklama yapıyor, başkanı açıklama yapıyor. Çocuk çocuk işler."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt