Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarık
Donk
Cavanda
De Jong
Hakan
Carole
Yasin
Sinan
Tolga
Selçuk

hala takımda

Feghouli west ham ile sorunlarini bu aksam cozerse yarin gelir

ffa7d0e207e350a54fca2e5b6ce22754.webp

Belli ki Tudor hoca kötü giderse diye fikir alınmış.terim gelir.tahminim önce lucescu gibi akıl hocası felan olur mu diye sorulmuştur, Terim de Galatasaray için her zaman göreve hazırım ancak sahada olursa demiştir.bakalim süreç ne gösterecek.ben tudor hocaya güveniyorum, sabır gösterilirse başarılı olur.en azından diğer hocalar gibi göz boyamamis,bu kadrodan bişey olmaz deyip neşteri vurdu.kendi de başarı olur sabır gösterilirse,giderse de Biliç gibi ardında sağlam bir takım bırakır.terim ekmeğini yer.

Bu böyle gitmez... Yönetim tudor ile ya devam etsin, yada göndersin, bu yarim isler, sezon ortasi hoca degisikligine götürür. Ve bu sene arasi yönetim degisiklikleri, bence uzun vadeli tahribatlara yol acabiliyor.

Selçuk takımda kalacaktır şüphesiz.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Dursun bile bile basimiza gelecegi neden tudorla basliyor lige?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun Özbek: "Arda Turan, Türkiye'ye dönerse evi Galatasaray'dır ancak bu sezon için bir teklif yapmadık." (beIN SPORTS)

Sanirim bu aksam bazi gelismeler olabilir Feghouli konusunda.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Badouuuuuu Ndiayeeeeeee

me-myself-and-irene-poop-scene-o.gif
tüm antuya ve yozgatlı kekosuna gelsin.olmayan aklınıza jim carey gibi sıcsın tüm forum

[FONT=&quot]Cavanda ve De Jong'un fesih sözleşmeleri hazır, imza atıp kulüpten ayrılacaklar.[/FONT]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt