Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
..................... Muslera...................
Mariano.. Maicon.. Ahmet.. Strinic
.............Fernando... Selçuk..........
Volkan Şen... Ndiaye...Belhanda
....................... Gomis................

Hadi hayırlı işler hazırlayın kendinizi :)

Tenri Türüküg Közedzün Yegedzün

Son düzenleme:
feghouli cephesi sorunu halledicez dediyse olur.artık sol kanada odaklanalım.gelsin de.

Ahmet Bulut'un içinde olduğu herhangi birşeyden bizim lehimize sonuç çıktığını görmedim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ahmet Bulut'un içinde olduğu herhangi birşeyden bizim lehimize sonuç çıktığını görmedim.

Dursuncum boşver Feghouili ciguli bak bende bu çocuk var demis olabilir Ahmet Prim

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Keşke devre arası 3.5 milyon cebimizde kalsaydi rodriguezi almasaydik üstüne koyup bu sene harcardık.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beinsports asamoaha olan teklif 2,5 milyona yükseltildi demiş.italyan basınından kopyalamışlar.2 gun önce yazdım ben bunu.

Anahtar transfer Feghouili ve Asamoah cidden ikisi gelirse solda Volkan Şen bile göze batmaz

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Keşke devre arası 3.5 milyon cebimizde kalsaydi rodriguezi almasaydik üstüne koyup bu sene harcardık.

Ahmet Çalık ondan kötü transfer. Çöpe atılmış 6 milyon euro toplam ikisinden. 6 milyona sol kanat alırdık. Podolski'nin 2.5'a satılması ve Wesley'nin bedelsiz gitmesi de büyük başarısızlık. Japonya'ya gittiğini düşünürsek Podolski'den 5, Wesley'den de 2-3 almalıydık.

Ahmet Çalık ondan kötü transfer. Çöpe atılmış 6 milyon euro toplam ikisinden. 6 milyona sol kanat alırdık. Podolski'nin 2.5'a satılması ve Wesley'nin bedelsiz gitmesi de büyük başarısızlık. Japonya'ya gittiğini düşünürsek Podolski'den 5, Wesley'den de 2-3 almalıydık.

Düşünüyorum da söyle boşa harcanan o kadar paralar varki ayıp yemin ederim yazık günah biz akıllanmayız elimizde scout ekibi var yıllardır diyoruz ulan 2 3 tane söyle afrikadan güney amerikadan ordan burdan adam alın söyle ucuz yollu belki tutar ama yok ben o adamlarda da suç bulmuyorum tabiki komisyon yiyemicekler ondan karşı geliyordurlar o transferlere.

Feg yarın gelmezse yasin e zam yapıp devam edelim demiş başkan .Ahmet Bulut ile anlaşmışlar.

Bu arada biz niye pazartesi oynuyoruz

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

dursun.webp

iste bu yuzden

kicina don pantolon alamayan adami baskan yaparsan olacagi bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt