Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gomis transferinde de böyle olmuştu ama hiç bir zaman şu gün geliyor lafı çıkmamıştı.
hergün anlaşıyorduk düzenli olarak kendisinle.
gelecek gün dendiği gün geldiydi.
belhanda da öyle.

Nevzat Dindar:''Feghouli Tudor ile konuştu..Fizik olarak hazırım gelirsem direk oynayabilirim dedi''

:D

Feghouli gelmeden karaktersiz olduğunu gösterdi.

Nantes Başkanı Waldemar Kita: ''Sneijder'i alabilirdik ama hocamız Claudio Ranieri istemedi.''

Fegho yeter artik ya ne derdin varsa söyle be kardeşim. Geleceksen gel bugun yarin kendini ne zannetti bu . Ardaninda gelmesini istemem hızlı takım oluyoruz ardaya uymaz bence ayrica medya cok ugrasip gitmişti malzeme oluyor basin zaten bize karşı yine acunla takilirsa işimiz var gelmesin azize ilede görüntüleri çıkmıştı ispanyaya gitmeden çok malzeme oluyor huzursuzluk yaratabilir

GT-I9500 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gelip oynaması bu sürecin yaşandığı gerçeğini değiştirir mi? 2.5 aydır bu transferi konuşuyoruz, farkında mısınız?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Değiştirir. Gelip katkı versin de 2.5 ay çok mühim değil bence. Barcelona parası varken transfer yapamıyor mesela. Siz zannediyorsunuz ki aldım verdim yapınca transfer bitiyor. Bu oyuncualr kulüplerden ayrılırken alacağının olmadığına dair imzalar atıyorlar. Hem kulüler için hem de oyuncu için önemli şeyler bunlar. Peşin alması gereken imza parasını taksitlendirip almayı kabul etmiş adam şimdi o parayı istiyor belli ki. Aldığında ayrılacak. West Ham da ayak sürüyor.

Bzimkiler alternatif belirleyebilirlerdi belki ama burada oyuncuya durduk yere yüklenemeyiz. Adam hakettiği parayı istiyor. Üstelik bu adam kampta. Tatilde filan da değil..

Kayserispor menajeri Sumudica: "Deyim yerindeyse Kayserispor, Galatasaray'a karşı komando gibi çıkacak. Onları öldürüp geri gelecek." (DHA)

Slm beyler bu Feghouli daha neyi bekliyor ben anlamadim.
Adam bizde nerdeyse aldigi maasinin iki katini alacak daha ne istiyoy. Adam resmen para pesinde ve imzayi atti an ayaklarini havaya atacak gibi tipi var hafiften.

Değiştirir. Gelip katkı versin de 2.5 ay çok mühim değil bence. Barcelona parası varken transfer yapamıyor mesela. Siz zannediyorsunuz ki aldım verdim yapınca transfer bitiyor. Bu oyuncualr kulüplerden ayrılırken alacağının olmadığına dair imzalar atıyorlar. Hem kulüler için hem de oyuncu için önemli şeyler bunlar. Peşin alması gereken imza parasını taksitlendirip almayı kabul etmiş adam şimdi o parayı istiyor belli ki. Aldığında ayrılacak. West Ham da ayak sürüyor.

Bzimkiler alternatif belirleyebilirlerdi belki ama burada oyuncuya durduk yere yüklenemeyiz. Adam hakettiği parayı istiyor. Üstelik bu adam kampta. Tatilde filan da değil..
peki diğer rakiplerimiz nasıl oluyorda 2 günde anlaşıp 3.günü adamları buraya getirebiliyor?

Ligue 1 Türkçe @Ligue1_Turkce

BİLGİ | Wolfsburg'un hocası Andries Jonker, 90 dakikayı çıkaramadığı için Paul-Georges Ntep'in satılmasını istiyor.

Bize gelsin.

bu adam dün gelmiyormuydu ? bizim basına zerre güvenim cuma gelceği ne malum ? 1 haftalık uğraştığımız bişey olsa tamam derimde abi 2 ay oldu ya bi transfer için bu kadar beklenmemeli

Sneijder transferini bile 20 gün falan beklemiştik. Feghouli resmen 1 ayı geçti. Bu gidişle taraftar Feghouli'yi havaalanında karşılamaya değil, dövmeye gidecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt