Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evren Göz: Feghouli, alacaklarını tahsil etmek üzere. En geç hafta sonu İstanbul'da olacak.

peki diğer rakiplerimiz nasıl oluyorda 2 günde anlaşıp 3.günü adamları buraya getirebiliyor?

Yahu sen 7 transfer bitirmişsin. Rakiplerinin taraftarları da 3 aydır ağlıyordu. Her transfer bir olmuyor ki. Ben Arf ile kaç aydır konuşuyor Fener alabildi mi? Beşiktaş elindeki adamın lisansını çıakramadı. Abartmayın bence. Adam gelince kafası futbolda değilse o zaman eleştirin.

Değiştirir. Gelip katkı versin de 2.5 ay çok mühim değil bence. Barcelona parası varken transfer yapamıyor mesela. Siz zannediyorsunuz ki aldım verdim yapınca transfer bitiyor. Bu oyuncualr kulüplerden ayrılırken alacağının olmadığına dair imzalar atıyorlar. Hem kulüler için hem de oyuncu için önemli şeyler bunlar. Peşin alması gereken imza parasını taksitlendirip almayı kabul etmiş adam şimdi o parayı istiyor belli ki. Aldığında ayrılacak. West Ham da ayak sürüyor.

Bzimkiler alternatif belirleyebilirlerdi belki ama burada oyuncuya durduk yere yüklenemeyiz. Adam hakettiği parayı istiyor. Üstelik bu adam kampta. Tatilde filan da değil..

sonuna kadar katılıyorum markete gitsek 100 lira üstünü almasak cıngar çıkartırız adam milyonları bırakıp nasıl gelsin. Gelirse almaktan vazgeçtim demek oluyor o da enayilik yapmak istemiyor

Evren Göz: Galatasaray, Arda Turan'ı istiyor. Ancak Arda'dan resmi bir cevap yok.

Feghouli jb geliyor bizimle. Almasak da üzülmem bıktırdı gelmeden.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu sen 7 transfer bitirmişsin. Rakiplerinin taraftarları da 3 aydır ağlıyordu. Her transfer bir olmuyor ki. Ben Arf ile kaç aydır konuşuyor Fener alabildi mi? Beşiktaş elindeki adamın lisansını çıakramadı. Abartmayın bence. Adam gelince kafası futbolda değilse o zaman eleştirin.
ben eleştirmiyorum ki?
sen 7 transfer bitirdin ama geçen seneki takımın çöp idi.
rakipler çok kötü değildi kadroları.
o yüzden en önce bizim transferleri bitirmemiz gerekiyordu.

evet hafta sonuna kadar geldik

Fehuli bu hafta gelmez diyordum spor medyasındaki herkesten iyi duyumcuyum çünkü gelmeyecek

Sneijder'de adam geleceği güne kadar kesin bitti, geliyor denip de süreç uzamadı örneğin. Süreç devam etti, bitti denildikten sonra hemen geldi. Burada abartısız olarak yaklaşık 1.5 aydır bitti denildiği halde adam ülkeye gelmiyor. Her gün gelecek dendiği halde üstelik, taraftarın canını sıkan bu. Ben Arfa'da bitti geliyor diye bir olay yok, anlaşmaya çalışıyorlar ve süreç devam ediyor. Ortada bir anlaşma yok, ikisi ayni şeyler değil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kayseri'nin forvet umut. Bordo bereli olsa nolur , SAS olsa nolur.

Nerde mal td var bize karşı açıklama yapıyor

İmzalar atılsın lisansı çıksında ne zaman geliyorsa gelsin Kayseri maçında 11 de olmalı keloğlan

Bizim fegulie meselesi Salako&Emine mevzusuna döndü ...Salı sallanır,Çarşamba çarşafa dolanır,Fegulie'yi beklemek perişanlıktır.

Sneijder'de adam geleceği güne kadar kesin bitti, geliyor denip de süreç uzamadı örneğin. Süreç devam etti, bitti denildikten sonra hemen geldi. Burada abartısız olarak yaklaşık 1.5 aydır bitti denildiği halde adam ülkeye gelmiyor. Her gün gelecek dendiği halde üstelik, taraftarın canını sıkan bu. Ben Arfa'da bitti geliyor diye bir olay yok, anlaşmaya çalışıyorlar ve süreç devam ediyor. Ortada bir anlaşma yok, ikisi ayni şeyler değil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bitti diyen Feghouli değil ki O'na tepki gösteriyorsunuz. Bitti diyen kimse O'na kızmak lazım. Adam parasını istiyor, West Ham öteliyor belli ki. Bir yol bulunacaktır.

Keşke bugün gelse Pazartesi ilk 11 çıksa ama adam daha gelmeden hakaret etmenin anlamı yok bence. Bu adam bizim oyuncumuz olacak. Fırsat transferi üstelik, kolay kolay alamayabilirdik.

Değiştirir. Gelip katkı versin de 2.5 ay çok mühim değil bence. Barcelona parası varken transfer yapamıyor mesela. Siz zannediyorsunuz ki aldım verdim yapınca transfer bitiyor. Bu oyuncualr kulüplerden ayrılırken alacağının olmadığına dair imzalar atıyorlar. Hem kulüler için hem de oyuncu için önemli şeyler bunlar. Peşin alması gereken imza parasını taksitlendirip almayı kabul etmiş adam şimdi o parayı istiyor belli ki. Aldığında ayrılacak. West Ham da ayak sürüyor.

Bzimkiler alternatif belirleyebilirlerdi belki ama burada oyuncuya durduk yere yüklenemeyiz. Adam hakettiği parayı istiyor. Üstelik bu adam kampta. Tatilde filan da değil..

Büyük takımsan restini çekiceksin baktın hala sorun devam mı ediyor alternatif bulup gerekirse başka oyuncuya yönelceksin sen koca kulüp olarak 2 ay boyunca sadece bu adamı beklersen ve adamda bunu hissederse böyle parmağında oynatır. Bakıcaz görücez gelirse eğer ne katkı verecek ama Prestij açısından aşırı kötü bi transfer süreci olduğu kesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt