Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
peki diğer rakiplerimiz nasıl oluyorda 2 günde anlaşıp 3.günü adamları buraya getirebiliyor?
Değiştirir. Gelip katkı versin de 2.5 ay çok mühim değil bence. Barcelona parası varken transfer yapamıyor mesela. Siz zannediyorsunuz ki aldım verdim yapınca transfer bitiyor. Bu oyuncualr kulüplerden ayrılırken alacağının olmadığına dair imzalar atıyorlar. Hem kulüler için hem de oyuncu için önemli şeyler bunlar. Peşin alması gereken imza parasını taksitlendirip almayı kabul etmiş adam şimdi o parayı istiyor belli ki. Aldığında ayrılacak. West Ham da ayak sürüyor.
Bzimkiler alternatif belirleyebilirlerdi belki ama burada oyuncuya durduk yere yüklenemeyiz. Adam hakettiği parayı istiyor. Üstelik bu adam kampta. Tatilde filan da değil..
sneijder konusun farklıydı.Sneijder transferini bile 20 gün falan beklemiştik. Feghouli resmen 1 ayı geçti. Bu gidişle taraftar Feghouli'yi havaalanında karşılamaya değil, dövmeye gidecek.
ben eleştirmiyorum ki?Yahu sen 7 transfer bitirmişsin. Rakiplerinin taraftarları da 3 aydır ağlıyordu. Her transfer bir olmuyor ki. Ben Arf ile kaç aydır konuşuyor Fener alabildi mi? Beşiktaş elindeki adamın lisansını çıakramadı. Abartmayın bence. Adam gelince kafası futbolda değilse o zaman eleştirin.
Yahu sen 7 transfer bitirmişsin. Rakiplerinin taraftarları da 3 aydır ağlıyordu. Her transfer bir olmuyor ki. Ben Arf ile kaç aydır konuşuyor Fener alabildi mi? Beşiktaş elindeki adamın lisansını çıakramadı. Abartmayın bence. Adam gelince kafası futbolda değilse o zaman eleştirin.
asamoah gyan?Kayseri'nin forvet umut. Bordo bereli olsa nolur , SAS olsa nolur.
Nerde mal td var bize karşı açıklama yapıyor
Sneijder'de adam geleceği güne kadar kesin bitti, geliyor denip de süreç uzamadı örneğin. Süreç devam etti, bitti denildikten sonra hemen geldi. Burada abartısız olarak yaklaşık 1.5 aydır bitti denildiği halde adam ülkeye gelmiyor. Her gün gelecek dendiği halde üstelik, taraftarın canını sıkan bu. Ben Arfa'da bitti geliyor diye bir olay yok, anlaşmaya çalışıyorlar ve süreç devam ediyor. Ortada bir anlaşma yok, ikisi ayni şeyler değil
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Değiştirir. Gelip katkı versin de 2.5 ay çok mühim değil bence. Barcelona parası varken transfer yapamıyor mesela. Siz zannediyorsunuz ki aldım verdim yapınca transfer bitiyor. Bu oyuncualr kulüplerden ayrılırken alacağının olmadığına dair imzalar atıyorlar. Hem kulüler için hem de oyuncu için önemli şeyler bunlar. Peşin alması gereken imza parasını taksitlendirip almayı kabul etmiş adam şimdi o parayı istiyor belli ki. Aldığında ayrılacak. West Ham da ayak sürüyor.
Bzimkiler alternatif belirleyebilirlerdi belki ama burada oyuncuya durduk yere yüklenemeyiz. Adam hakettiği parayı istiyor. Üstelik bu adam kampta. Tatilde filan da değil..