Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.411
- 5.355
- 1.873
Bu seneki yapılanma güzel gidiyor Carole talibi varsa hemen yollanmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
asamoah gyan?
Feghouli: " Menajerim Galatasaray'ın ilgilisi var dediği zaman düşünmeden evet dedim "feghouli gelirse svrizeka muhabirlrden biri soracakmı bakalım kac aydır ne bok yiyorsunda gelemedin
Belki imzalamistir bile ve o yuzden geri donemiyoruzdur?Büyük takımsan restini çekiceksin baktın hala sorun devam mı ediyor alternatif bulup gerekirse başka oyuncuya yönelceksin sen koca kulüp olarak 2 ay boyunca sadece bu adamı beklersen ve adamda bunu hissederse böyle parmağında oynatır. Bakıcaz görücez gelirse eğer ne katkı verecek ama Prestij açısından aşırı kötü bi transfer süreci olduğu kesin
Bakalim Carole'u kaca satacagiz
Belki imzalamistir bile ve o yuzden geri donemiyoruzdur?
Sanmıyorum öyle bişey olsa Cenk Ergün Taraftarımız rahat olsun fln gibi incedeen msj verirdi gibime geliyor kendide açıklama yaptı uğraşıyoruz diye
Gamsız Tarık elde kalacak gibi alan olmaz o alternatif olurCarole yerine tekrar sol bek arayışı başlar mı? Belki de Linnes'i sol bek alternatifi düşünüp Denayer de gelirse sağ tarafın gerektiğinde alternatifi O mu olacak?
Carole yerine tekrar sol bek arayışı başlar mı? Belki de Linnes'i sol bek alternatifi düşünüp Denayer de gelirse sağ tarafın gerektiğinde alternatifi O mu olacak?
Adam parasını almak istiyosa burdan halledicek o işleri
Yok öyle orda kafasına göre beklemek
Lig başlıyo o kadar para bayılıcaz adam oynamayacak
TapaTalK
"Yav He He"Kayserispor menajeri Sumudica: "Deyim yerindeyse Kayserispor, Galatasaray'a karşı komando gibi çıkacak. Onları öldürüp geri gelecek." (DHA)
carole cavanda de jong gümüş
toplamından 7 8 m kazanırsak efsane olur
kurtulduğumuz maaş yükünden bahsetmiyorum bile
Ona göre planlama yapıcaksın o zamanLisans çıkarması için karşı taraftan zannediyorum borçsuzluk kağıdı gibi birşey alması gerekiyor. O profesyonellikte bir adam alacağını riske edip gelir mi?