Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paris Saint Germain'den atak üstüne transfer atağı... Neymar'ı 222 milyon Euro karşılığında renklerine bağlayıp dünya rekoru kıran Fransız kulübü şimdi de gözünü Alexis Sanchez'e dikti.

İngiliz Independent Gazetesi, Arsenal'in satmaya yanaşmadığı Şilili forvet için PSG'nin devreye girdiğini yazdı. Haberde kırmızı lacivertli kulübün ünlü futbolcuya haftalık 400 bin Pound teklif ederek aklını çelmeye çalışacağı, Londra ekibine de 80 milyon Pound'luk astronomik bir teklif sunmaya hazırlandığı öne sürüldü.

Sanchez bu teklifi kabul ederse dünyanın en çok kazanan oyuncuları arasına adını yazdıracak

Pep Guardiola ile birlikte çalışmak isteyen 28 yaşındaki forvet için Manchester City 250 bin Pound haftalık ücreti gözden çıkarmıştı.

Sanchez'in Arsenal ile sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek. Oyuncunun bedeva serbest kalmasını gözönüne alamayacak olan kırmızı beyazlıların astronomik teklifler karşısında fazla direnemeyeceği belirtiliyor.

bein

tinercilere çıkar bunlar:oley:

Kızmayın ama Feghouli bence olmayacak bakın Soldado-Lens falan tak diye geliyor trasnfer bitince bu transferde bi bokluk var

Feghouli, halen piyasası olan bir Oyuncu.
Lens ve Soldado çok daha kolay transferler.

Son düzenleme:
Ben Feghouli'yi ilk duyduğumda güldüm, dedim 15 milyon mu veriyormuşuz saçmalamışlar. Sonra 4.5 yazınca yine sallamadım medyanın uydurmasıdır dedim. İş ciddiye binince çok şaşırdım, hala da tam çözemediğim bir transfer.

Yalnız Asamoah'ı duyduktan sonra insan Feghouli transferini sallamaz hale geliyor. Çok çok büyük bir transfer olur gerçekten alabilirsek. Arda, Ribery bile umrumda değil şahsen Asamoah gelsin de formasını alalım diye bekliyorum.

Kulubuyle alacak sorununu halleden Feghouli dun Istanbula gelecek. Kaynak sallamasyon spor ajansi

Edit: pardon gunu duzeltmeyi unutmusum, cuma falan diyelim bu sefer

6a4a9663ac9716e7a70b0042e17eb48e.jpg

takımın boyu uzamaya basladi fenerliler hoşlanacak

Feghouli, halen Piyasası olan bir Oyuncu.
Lens ve Soldado çok daha kolay transferler.

Kesinlikle öylede 35 gündür bir transfer bitmiyorsa bu alacak meselesi falan olmayabilir sadece medyadaki bütün kaynakları yamulttu adamın gelişi,Pazartesi gecesinden başlanıp Cumaya gelindi hani çat diye şu zamanda gelecek diyip şu kaosu bitirmeyi bile bilmiyorlar

Eger Hakan Balta, De Jong, Ryan Donk, Cavanda, Sinan, Carole ve mumkunse Tarik giderse

Ve

Feghouli, Asamoah, sol kanat, stoper ve 3.forvet gelirse hayal edemedigimiz bir kadro olusturmus oluruz, hatta son yillarin en iyi kadrosunu olusturmus oluruz.

Yalniz yonetim bu isi ogrenmis, bu sene algi yonetimini cok iyi yaptilar
Bi Feghouli attilar ortaya, 2 ay idare ettiler, arada Benfica Sinan'a 3-5 milyon veriyor diye sos da yaptilar
Garry-Yasin-Emrah kanat rotasyonumuz hayirli olsun bence
Yalniz bu tur yonlendirmelerde vakit sona erdiginde patlamasi cok kotu olur, tutamazlar taraftari

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) takvimine göre; bugün Galatasaray Sportif AŞ'nin finansal raporları açıklanacak.

cumhur

bugün kap sov var herhalde
Moralimiz bozulacak yine Dursuna bol bol söveceğiz bugün desene.

sent via GSC

Takımda duran topcu da yok, bir belhanda var o da güven vermiyor. Takımın en büyük sorunlarından biri bu. Fenerbahce mesela Valbuena'nın kornerleriyle-serbest vuruslarıyla sezonda 19-20 gol atacak bence

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eger Hakan Balta, De Jong, Ryan Donk, Cavanda, Sinan, Carole ve mumkunse Tarik giderse

Ve

Feghouli, Asamoah, sol kanat, stoper ve 3.forvet gelirse hayal edemedigimiz bir kadro olusturmus oluruz, hatta son yillarin en iyi kadrosunu olusturmus oluruz.
Balta jübile yapmak istiyormus bence kalmali hak etti

Yalnız Asamoah çok kritik bi transfer, eğer olursa sol bek almaya bile gerek kalnaz bence önünde asamoah oynayan carole veya linnes sırıtmaz

Bir de Feg gelirse dursun tudor ikilisine rağmen bile şamp olabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt