Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda'yi ne kadar sevsem de gelmesini istemem, burada kendini daha fazla yipratir, henuz 30 yasinda, rahatlikla 2-3 yil daha ust seviyede oynayabilir, turk oyuncularin avrupa'da kalmasi taraftariyim, barca'da yedekte oturacagina premier ligden bir takima gitsin.

ardayı kötüleme kampanyasına her zaman güzel alet olduk ama bu sefer gelirse sonuna kadar destek!

23969.jpg

Şu Ahmet Bulutu sokmayın Florya ya demiştim. Başımıza iş açacak hıyar.

sent via GSC

dostum kabahat adamda değilki zorlamı oyuncu gönderiyor bize.Yönetim yaptığı bütün doğru işleri çöpe atar arda gelirse.

Şahsen şöyle bir senaryo olacak.
1-)Gelicek şatafatlı konuşmalar filan yapıcak vira bismillah disiplin hastası tudorla mevzuya girecek 1-2 ay sonra
2-)Gelir gelmez o karı senin bu karı benim gece hayatında antrenmandan fazla göreceğiz.
3-)Galatasarayın çocuğuyum diyecek milyon milyon € alacak sadece 1 sezon için
4-)Üst üste 5 maç oynayamayacak sakat çünkü
5-)Yönetim her şeyi yaptık diyecek masum ayaklarına yatacak taraftarda iyice gerilecek bu kadar yatırım boşa gidecek.
İşallah gelmez gelirsede hiç sanmıyorum futbola konsantre olabilsin.

Point Otel de bulusmuslar diyorlar. Eger dogruysa bu transfer bitmistir.

Juventus, Galatasaray'ın Kwadwo Asamoah için yaptığı 8M€ + bonusları içeren teklifi reddetti. (Corriere dello Sport)

......

222milyonluk adamın iyi-kötü alternatifini beğenmeyen insanlar... Çok sevimsizsiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Soldado rvp den rezil biri
Sabahtan beri yüzümde bir tebessümle geziyorum
Hele 10 muhabbeti doğruysa asrın malligi olur
Bunlar forvet transferini pek beceremiyorler
Beinvenu güiza denklemine soldado eklenir

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arda - Feghouli - Asamoah oha diyorum üçü gelirse şov izleriz şimdiden heyecanlıyım maçlar için

Ula ahmet bulut bosver arda'yi bize feghouli'yi ve asamoah'i getirrr

Arda Turhannnnnnnnnnnnnnnnnnnn gerçek yıldız geliyor Fehuli gibi suni değil

222milyonluk adamın iyi-kötü alternatifini beğenmeyen insanlar... Çok sevimsizsiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yahu oyunculuğuna bir şey dediğim yok müzmin sakat yapmayın etmeyin fazla magazinsel bir adam.Sen diyebilirmisin üst üste 5 maç oynar arda yani lazım sol açık şart ama arda değil bu isim.
Yani tudor bruma sneijder muhabbetleri ortada iken ardayla anlaşır ardayı fit duruma sokar diyebiliyorsanız eğer saygı duyarım bu görüşe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt