Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Medel De jong gibi kaybolur gider Beşiktaş'ın sistemine uymaz. Her ara pas tehlike olur stoperden keserler orta sahada oynamak zorunda kalır bu da kadroda şişkinlik yapar. Seneye Atiba yerine oynarsa ne pas yaparlar ne oyun kurarlar kompakt

bikaç video gördüm interde olan.stoperde hiç olacak gibi degil.hatta çok gol yedirdi diyenler vardı.

Muslera(Eray)
Mariano(Linnes)
Maicon,Ozan,Serdar,Ahmet,Koray
Asomoah(Yusuf Acer)
Ndiaye(Donk)
Fernando(Tolga)
Feghouli(Yasin)
Belhanda(Atalay)
Arda(Gary)
Gomis(Eren)

Lig kadrosu

Muslera
Mariano Maicon Ozan Asomoah
Fernando Ndiaye
Feghouli Belhanda Arda
Gomis

Yedekler
Eray
Tolga
Selçuk
Yasin
Gary
Eren
Serdar

Kupa kadrosu

Eray
Linnes Serdar Ahmet Yusuf
Tolga Selçuk
Yasin Atalay Gary
Eren

Yedeklerimiz o kadar fena değil bence özellikle gençleri kullanmak lazım altınordudan Yusufu almak Lazım bence

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arda Turan'i marca yazmadigi sürece inanmayin

Menajeri dursun'la görüstügü icin dogal olarak yabanci basin anlasti diye haber giriyor

Kartalişka gelecek sezon super ligde oynayacakmış

1 futbolsever olarak güzel gelişme

fb-bjk-başakşehir-trabzon hepsi sağlam kadro kurdu bu sene lig çok çetin geçecek

Arda gelirse feghouli iptal diye algi operasyonu yap

Sonra ahmet bulutu dinledikten sonra feghouli olumlu mu olumsuz mu diye sor

Daha sonra da özür bekle öyle mi

Hadi ordan evladim baska kapiya

Ya hadi orda saçmaladım. Bunun Hakan olmamla ne alakası var ya. Ciddi ciddi boş yapıyorsun bak. :)

Sen burda benim Hakan olmamla algı yaratıyorsun, üstüne IP aynı diyorsun. Hiçmi bu yalanı konuşurken için sızlamıyor. Hakanla aranda ne geçti bilemem, ama onun yaptığını bana yıkmak nedir?

Son düzenleme:
Medel sadece şili milli takımında oynayabilir stoper olarak..orda da özel bir sistem var..yıllardır bu medelin artı bir özelliğini göremedim hırçınlık konusu dışında..Hürriyet güçer den artısı nedir tam olarak bu adamın..En yakındaki adama pas verir al ver yapar sadece

C5303 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eto'o 36
Gomis 32
Soldado 32
Negredo 32
Burak 32
Persie 34
Rodallega 32
Gyan 32
Umut b 34
Love 33
Seleznyov 32
Adebayor 33
Kone 34

Ya hadi orda saçmaladım. Bunun Hakan olmamla ne alakası var ya. Ciddi ciddi boş yapıyorsun bak. :)

Sen burda benim Hakan olmamla algı yaratıyorsun, üstüne IP aynı diyorsun. Hiçmi bu yalanı konuşurken için sızlamıyor. Hakanla aranda ne geçti bilemem, ama onun yaptığını bana yıkmak nedir?

isin gücün yokmu senin

Moderatör tarafında düzenlendi:
bikaç video gördüm interde olan.stoperde hiç olacak gibi degil.hatta çok gol yedirdi diyenler vardı.
ŞİLİ li kime sorsan Medel'den stoper olmaz derler. Adamda isim var diye mecburen oynatiyor Şili. Bütün goller Medel in arkasina sarkan adamların asist yapması veya kendi başına gol atmasıyla oluyor. Bir ara ıslıkliyorlardi bunu

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ryad Boudebouz sadece 7 milyon euro'ya Betis'e transfer olmus. Burada yaz doneminde cogu yorumda bu transferin cok zor, imkansiz oldugu yonundeydi. Belhanda'dan daha ucuza gitmis.

Twitter

Transfer konusunda niye Lemina - Imbula'dan Fernando - Ndiaye'ye düştük sorusunun cevabı

Lemina 20 milyon zu Southampton
Imbula 18 milyon isteniyor

TOPLAM: 38 milyon

Fernando + Ndiaye: 12.5 milyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt