Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önemli olan o oyuncuları büyük kulüplerin radarında olmadan önce almak zaten.

Veya Beşiktaş Aboubakarla yaptığı gibi oyuncuyu kiralamak.

Scoutu umursayan yok bizde. Bunun yerine mehmet ozbegin ogluna guveniliyor.

Ulan yazarken bile kufur ediyorum.

Ulan su adam gibi adam Levent Akgün Kardesimi de küstürdünüz ya. Allah sizi bildigi gibi yapsin. Artik transfer gelismesi de paylasmiyor.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Ohhh Dortmund Emre nin menejerine diger kulüplerle konusma izni vermis. Feg yerinde Bu gelsin + arda gelsin yine fitim

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Emre yi şikecilerin elinden almak lazım arda ya verilecek para ona verilsin gerekiyorsa bonservisi ile alınsın.Azizi köprüden atarlar emreyide alırsak.

Dünya yıldızımız sinan gümüş'ü avrupanın önde takımları kapmadı mı daha

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muslera
Mariano
Maicon
Denayer ?
Asamoah
Linnes
Fernando
Ndiaye
Belhanda
Rodriguez
Feghouli
Nani/Nasri/Jese
Gomis
X (rotasyon forvet)

City Denayer'i birakirsa 14 yabanci eder.

Yerli oyuncular;

Eray
Ismail Cipe
Serdar Aziz
Ahmet Calik
Koray Gunter
Ozan Kabak veya Bekir Melih Gökçimen
Tarik Camdal
Tolga Cigerci
Selcuk Inan
Yasin
Recep Gul
Atalay Babacan
Eren Derdiyok
Sinan Gumus ?

Sinan Gumus ile beraber 14 eder.

Emre yi şikecilerin elinden almak lazım arda ya verilecek para ona verilsin gerekiyorsa bonservisi ile alınsın.Azizi köprüden atarlar emreyide alırsak.

Arda + Emre gelirse Fegoulinin dönüs biletini bizzat kendim alirim

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Ulan su adam gibi adam Levent Akgün Kardesimi de küstürdünüz ya. Allah sizi bildigi gibi yapsin. Artik transfer gelismesi de paylasmiyor.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

dostum tuhaf olanıda twitterde ne idüğü belli olmayan adamlar çok iyi duyumcu olurken ne iş yaptığı belli bilgi paylaşan adamlarada burada kolpacı muamelesi yapılıyor.
Adam kaç kere söyledi bilet ayrıltılmış satılmamış şu yüzden diğer oyuncu başka uçakla geldi buradan rezervasyon yapmış desede yav he he dediler.Şimdi olası bir gelişmeyi öğrenemiyoruz.Ne yazık ki

Soldado ne olum aosksdoajda adam ölmüş bitmiş ahahahaahah beter ol kahpe fener. Ayrıca zenitten aldıkları adam da belhanda kadar bir topçu bile degil. Resmen anadolu klubü oldular, beter olsunlar

Ayriyeten

DBncZf3XcAEbylJ.jpg

Zenitten aldiklari adam iyi oyuncu.

Gelişme var mı Asamoah'da?

Enhorabuena @Ryadbdz tu vas kiffer
Fegholui tebrik etmiş

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

0dab3011ad15b48c0a1eb128e9522e8a.jpg

Bundan 7 8 yıl önce bigün Galatasaray taraftarları şu çocuktan nefret edecek deseler bi git işine derdim. Ama hayat işte ne ekersen onu biçiyorsun arda şapkayı öne koyup düşünmeli en çok canımı sıkanda acun rıdvan emre b. Gibi Galatasaray düşmanlarının gene bir Galatasaraylı kullanarak fatih terimi yemeleri oldu dön bi bak arda gs tqraftarı nerde sen nerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt