Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamza-Hamzaoglunun-Yeni-Yuvasi-Trabzonspor-4a064.webp

-Belhanda ve Fernando ile yollar ayrıldı
-Gomisin sözleşmesi fesh edildi
-Emre Taşdemir ve Bilal Kısa Galatasarayda
-Selçuk İnan Hamzaoğlunun Prensi
-Feghouli kulüp arayışına başladı
-Tarık Çamdal Marianoyu kesecek mi

Allah korusun bir daha sınanmayalım

Fb'nin Zenit'den aldığı eleman nasıl oyuncu? Daha önce hiç izlemedim veya izlediysem de hatırlamıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hakan Sukur fetocu olmasaydi aslinda iyi bir TD olabilirdi. Tam bir liderdi takim içinde yerlisi yabancisi severdi Hakani.

Okan Buruk'un TD karnesi nasil acaba.

Bence buraya gelmesi bizim kadar Arda için de kötü olur. İyi, kötü bir piyasası var Avrupa'da. En mantıklısı Atletico'ya dönmesi kendi için, yeniden Türkiye'ye dönerse bir daha asla Avrupa göremez

Fb'nin Zenit'den aldığı eleman nasıl oyuncu? Daha önce hiç izlemedim veya izlediysem de hatırlamıyorum

10 numara değil de, 4-4-2'de Second Striker oynamış galiba. Yani o skoru başka türlü kasamazdı zaten. Oyunu rakip yarı sahaya yıkan takımlarda iş yapar ama Aykut denen çakma filozofun sisteminde ne kadar verimli olacak göreceğiz. Özetle, ihtiyaçları olan tipte bir 10 numara değil gibi gözüküyor.

Arda'nın dünkü bir taraftarın ''gelme hem sen hem galatasaray zarar görür'' yorumuna ''peki'' yazması bile bu transferin aptallığını gösteriyor.

Arda bu takıma fazla olur şu noktada. Ayrılmak istese en kötü bir premier lig deneyimi yaşayabilir.

Ptesi günkü maç çok feci puan kaybı kokuyor. Ndiaye ve Fernando ağırlığını koyar da kazanırız umarım. Belhanda ve Gomis daha adapte olamadılar

zorda olsa kazaniriz. Ancak stoper sol acik ve sol bek alinmaz ise lige subatta havlu atariz yine.

bu ultrAmalların bir tane faydalı işi yok zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt