Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spinazzola juventusa geri dönüyo bu arada.asamoha yol göründü

juventus zorluk çıkarmış falan filan.bu zaten bilinen bişey.ahmet bulutla strinic için grüşülmüş güya.çok zor bi futbolcu ya.yalan haber gibi geldi

Chelseaden kenedy niye düşünülmüyor zaten bu transfer dönemi şaşırmıştım çöp almamalarına strincle çöp haklarını kullanacaklar sanırım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yav ne saçma mantıklar var başka bir oyuncu ismi konuştuk diyordu adamda haber yapmış ne yani Asamoah olmuyorsa kulüp bitsinmi başka adam düşünmesin mi

Chelseaden kenedy niye düşünülmüyor zaten bu transfer dönemi şaşırmıştım çöp almamalarına strincle çöp haklarını kullanacaklar sanırım

buraya göndemriyolarmış.newcastla gidiyo kenedy

strinic gelmeden tudor gitsin

Yav ne saçma mantıklar var başka bir oyuncu ismi konuştuk diyordu adamda haber yapmış ne yani Asamoah olmuyorsa kulüp olsünmü başka adam düşünmesin mi

nevzatın haberinde saçmalık var.tahmin üzerine haber yapmış.az biraz yabancı basını takip etseydi.

Clichy'i kaçırmamıza daha çok ağlayacağız gibi görünüyor.

amma kötü gün transfer açısından.sol açık için de çalışma yok.nasri dediler,hala gelişme olmadı

Clichy'i kaçırmamıza daha çok ağlayacağız gibi görünüyor.

valla strinici bonservis verip alırlarsa en kötü hamlesi olur mevcut transferler içinde yönetimin sol bek yıllardır kanayan yara asamoah olmuyorsada daha iyi bir oyuncu almamız lazım 6-7 bir şeyler verip

gidin baba rahmanı alın bari gerizeklaılar

Dursun Asamoah sorulunca alternatiflerimiz var dedi şimdi de Nevzat Strinic haberini girdi.Asamoah olmuyor galiba ama alternatifinin Strinic olması çok saçma.Biri benzinli merco biri tüplü şahin.

sofiane_feghouli_by_elatik_p-d6l9ith.png

Strinic hakkında bir tane olumlu konuşan yorumcu görmedim. Ona verilecek bonservis ve yıllık ücretle stoper alıp sol beki Allah'a emanet etmek daha mantıklı. Zaten o gelse de Allah'a emanet olacak bari para cepte kalır

Dursun Asamoah sorulunca alternatiflerimiz var dedi şimdi de Nevzat Strinic haberini girdi.Asamoah olmuyor galiba ama alternatifinin Strinic olması çok saçma.Biri benzinli merco biri tüplü şahin.

o yuzden ben de tuhaf buldum.asamoah olmuyosa alternatifi baba rahman falan olur.strinic nedir ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt