Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nevzatın haberinde saçmalık var.tahmin üzerine haber yapmış.az biraz yabancı basını takip etseydi.

Ahmet Bulut ne dedi Sergen,Başka bir oyuncu için konuştuk dedi.Asamoahı ikiside geçiştirdi ve net bişey demediler Asamoahın alternatifinin gündemde olması çok mu imkansız bişey,ki bu transfer dönemi Nevzat iyi iş yapıyor ama yanlış bile öğrense şaşırılcak bir haber değil.Asamoah taş gibi oyuncu halada rotasyonunda Juvenin olmama ihtimali elbet var ve yedeğide olmalı,Herkes Napolinin yedeği diye bok atıyor Strinice ama Asamoahta Juvenin yedeği.Ayrıca bu adam bizim takımdaki sol bekleri cebinden çıkarır asla Asamoah katkısı vermez ama

Valla sol bek için İsmaily dedik ama ne fiyat çekerler bilemem.Adam süper kupa maçında şov yapmış resmen

Strinic gelecegine pafdaki oynasin

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Strinic geriden oyun kurabildigi için pas kalitesi yüksek oldugundan istiyormus Tudor. Bi arastirmak lazim nasil bir topçu hiç izlemedim dogrusu Türkiye-Hirvat maçlari disinda.

Asamoah zaten zor ve riskli bir transferdi. Yüksek bonservis ve diz sorunlari var

stopersiz,strinic gibi yetersizle,sol açıksız şampiyonluk oldukça zor.

Stirnic geleceğine Carole kalsın daha iyi strinic tam bir 5e 10 kalas

DGzxKoLXoAEr_je.jpg
10 numarayı görünce aklıma Del Piero geldi ne futbolcuydu ama

o yuzden ben de tuhaf buldum.asamoah olmuyosa alternatifi baba rahman falan olur.strinic nedir ya

Niye şaşırıyorsun geçen sene diarra diarra dediler alternatif olarak de jongu getirdiler klasik dursun umarım feghouli gelir gelmezse dursunun feghouli yerine düşündüğü alternatif beni korkutuyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizimkiler kiralık diye birşey bilmiyorlar ki

en iyisi melih gökçimeni artık solbeke koysunlar.hem müthiş potansiyel.zevkle izler herkes,gerek yok strinice

Bu parçayı Feghouli'ye hitap ediyorum
YouTube

Siz diz çöktüğünüz için onlar büyük görünüyor ayağa kalk!

En kötü Baba Rahman'ı kiralamak lazım. Bizimkiler ısrarla bonservisli almak istiyor. Fiko senelerdir kiralık adamlarla champ oluyor

Niye şaşırıyorsun geçen sene diarra diarra dediler alternatif olarak de jongu getirdiler klasik dursun umarım feghouli gelir gelmezse dursunun feghouli yerine düşündüğü alternatif beni korkutuyor

o da dogru ama bu sene kaliteli gidiyolardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt