Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Özbek'in konuşmasını şimdi dinledim. Asamoah konusunda sanki alternatifini öne çıkaracak cümleler kurdu. Bunun iki anlamı olabilir. 1. Asamoah'a muhtaç değiliz algısıyla fiyat kırmak 2. Olmayacağı anlaşıldı bu sebeple gerçekten alternatifine yöneldik.

Asamoah transferi zor görünüyor şu an itibariyle.

evde canak bozuk digiturktekiler yarin gelecekti yokluktan ve sicaktan gittim otoma oturup ordan actim ligtvmi
gece gece dransfer keyfi boyle olur
107df2e23aedd570de8dfe544d2dbc9d.jpg

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

sa

[FONT=&quot]Roberto Soldado: Ülkenin en büyük takımına geldim. Kaçırmayacağım bir fırsattı.

[/FONT]
DG0AvQBXcAITfbX.jpg

selçuk tolgayi görünce ortasahamiz hakkında şüpheye düşüyorum fernando ndiaye belhanda isimlerini okuyunca sıkıntı kalmiyor..

Oyuncu alırken buluttan uzak durmak lazım.
Her ne kadar semihi itelemiş olsada bruma'yi yok pahasına satmasıni göz önüne alırsak oyuncu satarkende uzak durmak lazım.

Bu herifi kulübün içine bir kere soktular batirmadan çıkmaz ve kendisi bir numaralı bjkli bize fayda saglayacak hiç bir işe imza atmaz

Sürün yağlı surat!
Beşiktaşa adam aldığında ahmet bulut süper, bize aldığında uzak duralım. Anlamadım neden forumda böyle bir hava var? Ahmet bulut dünya çapında bir menajer

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

jWOmjg.jpg

;(;(;(;(;(

seni umutlarıma ektim
onlarla biçeceğim
ve ben seni yarın seveceğim
unutma
unutulanlar
unutanları
asla unutmazlar

;(;(;(;(;(

Belhanda kanatta oynama özelliklere sahip aslında.

Hızlı, tekniği var, adam geçebiliyor, vs. vs.

Sol kanat alınmazsa o mevkide verimsiz olacağını düşünmüyorum

bol etli dominos pizza da gözel oluyor ha
ben severim

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

mükemmel bi ortasaha daha alsinlar ndiaye oos belhanda sol kanat gene top tutarız iş yaparız he

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt