Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nevzat benim duyumcu collinayı engellemiş puhahah :asd22:

[FONT=&quot]Galatasaray, Asamoah transferinde Juventus'un sorun çıkarması nedeniyle Strinic'i transfer etme kararı aldı. (Milliyet)​
[/FONT]

Collina
@pcoliinna
Takip ediliyor

Nevzat ne demiş? Asamoahla ilgili beni engellemişti ya.

Bu collina nasıl duyumculuk konusunda

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hadi yatin beyler, yarin buyuk gun cunku.

Pozitif veya negatif anlamda.

Paulo Freitas‏ @Cynegeticus
Malcom is Wolfsburg's priority, L'Équipe says the transfer can reach €15 million.

Iyi oyuncu.

Bu collina nasıl duyumculuk konusunda

piyasanın en iyisi diyebilirim. en son 5 ağustosta asamoahın eşi ikna oldu dedi ertesi gün beine filan düştü haber baktımda şimdi yasin gidecek demiş birkaç gün önce.. bugün de ahmed bulut ve dursun görüştü ahmed feghouli dışında başka işlerim vardı onuda görüştük dedi muhtemelen yasini kasteddiler dursunda gidenler olacak demiş yasinde giderse şaşırmam yakın tarihte.

Galatasaray'ın Scoutu Mehmet Özbek ve Oğludur reis. komple batarız

Gerçi Strinicten kötü kimi alacaklar ki

Yapma strinicten kötü kimi alacaklar deme dursun saçmalamada işi batırmada hep çığır açan biri mehmet özbek ve oğlunun scoutluğu ile öyle birini alır ki strinic niye gelmedi deriz

Kesin yattı arkadaş. Bende bugüne kadar gelecek diyordum ama artık olmaz bu iş. Pürüz var belli. O pürüz bizden kaynaklanıyor, ödeme olabilir. Zaten oyuncunun alacağı var diye oyalıyorlardı. Oyuncunun alacağı varsa, buraya gelip katılırdi takıma ve FIFAya giderdi. Resmen yalan atıyorlar alacağı var diye.
Sergen Zeren

Ne diyor bu

En azından defansif olarak iş yapabilir, boy da var hani.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Manisadan gelen Hakan Balta kadar oynasa o bile yeter bize.

Benim saçma buldugum madem Asamoah için 8m vermeye haziriz neden gidip Sao Paulolu Junior için sartlar zorlanmaz veya Conte'nin kadroda istemedigi Kenedy için bir teklif yapilmaz. Yaw en kötu Kieran Gibbsi kiralarsin adamin alicisi yok.

1615509_Galatasaray_SK.jpg

1615504_Fenerbahce_SK.jpg

1615506_Besiktas_JK.jpg

an itibariyle en kötü kanat bekine ve açıklarına sahip takımız.Sol tarafa iki transfer ve Feghouli gelirse ancak olur
Hak linnes den iyi değil adrianoyu da gördük elek ettiler son maç.

Feghouli geliyor ve bakınca enn iyi kadro da bizde gömmeye yer aramayın lütfen

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Manisadan gelen Hakan Balta kadar oynasa o bile yeter bize.

Benim saçma buldugum madem Asamoah için 8m vermeye haziriz neden gidip Sao Paulolu Junior için sartlar zorlanmaz veya Conte'nin kadroda istemedigi Kenedy için bir teklif yapilmaz. Yaw en kötu Kieran Gibbsi kiralarsin adamin alicisi yok.

Dursunun transfer stratejisini çözememişsin dursun dikkat et her tansferde alternatif adamlarla görüşmeden bir isme takılıyor örneğin santrafor alacak gomisi bekliyor o arada gidim o ayarda biriyle görüşeyim ya gomis olmazsa demiyor alternatif belirlediklerinde ise asamoha alternatifi strinic gibi arada dağlar kadar fark oluyor geçen sene diarra ya takıldı son güne kadar en az onun kadar iyi biriyle görüşmediler son dakka gele gele de jong geldi o yüzden feghouli gelmezse volkan şeni alır gibi

Strinic olayı inandırıcı gelmiyor sanki şaşırtma politikası gibi gözüküyor. Açıkçası asamoah da juventus da kalmak istememesi gayet normal adam alex sandro'nun arkasında ara sıra forma yüzü görecek hadi çok yönlü oyuncu diyelim senelik ortalama 20 maçta forma giyer. Burada iş asamoaha verilen maaşta biter 2.3-2.75 arası veriyorsak ve ilk 11 olacağını hissediyorsa koşa koşa gelir :oley:

Strinic olayı inandırıcı gelmiyor sanki şaşırtma politikası gibi gözüküyor. Açıkçası asamoah da juventus da kalmak istememesi gayet normal adam alex sandro'nun arkasında ara sıra forma yüzü görecek hadi çok yönlü oyuncu diyelim senelik ortalama 20 maçta forma giyer. Burada iş asamoaha verilen maaşta biter 2.3-2.75 arası veriyorsak ve ilk 11 olacağını hissediyorsa koşa koşa gelir :oley:

Ndiyayeyi alacağımız zaman fellaniyle görüşüyorduk bende o zaman senin gibi düşündüm fiyat kırma sanırım dedim sonra gerçek ne çıktı tulun kendi kafasından başkan danışmanı ayağıyla ki bu da iyi ayak fellaniye gitmiş fiyat kırma falan değil tamamen abrüst komedi yapmışlar o yüzden bu vizyonsuzlar hedef saptırma fiyat kırma gibi konuları düşünemiyor

Ndiyayeyi alacağımız zaman fellaniyle görüşüyorduk bende o zaman senin gibi düşündüm fiyat kırma sanırım dedim sonra gerçek ne çıktı tulun kendi kafasından başkan danışmanı ayağıyla ki bu da iyi ayak fellaniye gitmiş fiyat kırma falan değil tamamen abrüst komedi yapmışlar o yüzden bu vizyonsuzlar hedef saptırma fiyat kırma gibi konuları düşünemiyor

İş bence asamoah da bitiyor ayrılmayı kafasına koyarsa gelir, nasıl bruma'yı tutmak istedik tutamadık her oyuncu gitmek isterse tutamazsın karısını bile ikna ettiysek bu iş olur :D

Feghouli de sorun bizde degil west ham'da

Önüne gelene Paralari saciyoruz feghouli de para sorun olmaz bi sekilde halledilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt