Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.963
- 8.021
- 1.233
bütün bu olumsuz havanın feghouli'nin gelişi ile değişeceği gerçeği
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feghouli ya gelecek ya da gelmeyecek.Nedir olasiliklar?
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
Feghouli burdan dönmez o transfer yarin biter gardasDursunun transfer stratejisini çözememişsin dursun dikkat et her tansferde alternatif adamlarla görüşmeden bir isme takılıyor örneğin santrafor alacak gomisi bekliyor o arada gidim o ayarda biriyle görüşeyim ya gomis olmazsa demiyor alternatif belirlediklerinde ise asamoha alternatifi strinic gibi arada dağlar kadar fark oluyor geçen sene diarra ya takıldı son güne kadar en az onun kadar iyi biriyle görüşmediler son dakka gele gele de jong geldi o yüzden feghouli gelmezse volkan şeni alır gibi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İş bence asamoah da bitiyor ayrılmayı kafasına koyarsa gelir, nasıl bruma'yı tutmak istedik tutamadık her oyuncu gitmek isterse tutamazsın karısını bile ikna ettiysek bu iş olur![]()
bütün bu olumsuz havanın feghouli'nin gelişi ile değişeceği gerçeği
Bana Feghouli transferinde baska sorunlar var gibi geliyor.Feghouli ya gelecek ya da gelmeyecek.
Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app
Feghouli burdan dönmez o transfer yarin biter gardas
Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica'nın G.Saray maçı için açıklamaları: "Komandolar gibi çıkıp, onları öldürüp, geri geleceğiz."
Başımızda fatih hoca olsa şu adamın söylediklerini futbolculara gösterir sonra yedirirdi bu sözleri.Ama hırvat köylüsü olduğu için yapacak bişey yok.
Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica'nın G.Saray maçı için açıklamaları: "Komandolar gibi çıkıp, onları öldürüp, geri geleceğiz."
Başımızda fatih hoca olsa şu adamın söylediklerini futbolculara gösterir sonra yedirirdi bu sözleri.Ama hırvat köylüsü olduğu için yapacak bişey yok.
ahmet bulut konuşmasa inancımı yitirecektim de kendisi halleder o işi bitirir transferi
Niye boyle yarina kitlendi Feghouli konusu?
Cuma gununede sarkabilir.
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
Asamoah için juveye gönderelim, adam gittiği yerde rakibi zarara uğratıyor asamoah da tam ahmet bulut'luk transfer aslında bi gece torino baskını güzel giderdi
o konuyla ilgilenmiyorum dedi bugün,sanırım başka bir menajerde hakları asamoah'ın....
Bu adam menajer değil de sportif direktör olsaydı ve biz de olsaydı bu sene transferlere 40 m euro verdiysek 25-26 m euro arasına bitirirdi :asd22: