Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Feg cuma da gelebilir veya hafta sonu, bugun icin bir beklentiye girmeyin derim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anliyorum bunlarin B plani yok yarin fego gelmiyorum dese bunlar gider volkan seni alir diyorsun. Yinede beklemekte fayda var Cenk Ergün'e guveniyorum nedense. Hele Cuneyt Tanmandan sonra.Ben bitmez demiyorum örnek verdim sadece ancak adam kulubunden alacagını almadan gelmiyorsa kulup bu alacagı vermezse bu da adamın gelmeyecegini gösterir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica'nın G.Saray maçı için açıklamaları: "Komandolar gibi çıkıp, onları öldürüp, geri geleceğiz."
Başımızda fatih hoca olsa şu adamın söylediklerini futbolculara gösterir sonra yedirirdi bu sözleri.Ama hırvat köylüsü olduğu için yapacak bişey yok.

Welliton kayseriyle olan sözleşmesini feshetmiş aslında güzel yedek olabilir neden düşünmüyoruz çok uyguna gelebilir hatta çok da güzel yedek veya gomisle ikili olabilir.
bundan sonra bu herif oynadığında haberi yapılmalı sakat olmasının bi haber değeri yok herzamanki durumBuyuk umutlar beklenen Serdar Aziz, ligin ilk haftasi sakatligindan dolayi oynamayacak. Peki bu sizce surpriz mi? (Hazar Büyüka)
Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app
3 kere dedim kimse şeyine takmadı