Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feg cuma da gelebilir veya hafta sonu, bugun icin bir beklentiye girmeyin derim.

Ben bitmez demiyorum örnek verdim sadece ancak adam kulubunden alacagını almadan gelmiyorsa kulup bu alacagı vermezse bu da adamın gelmeyecegini gösterir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Anliyorum bunlarin B plani yok yarin fego gelmiyorum dese bunlar gider volkan seni alir diyorsun. Yinede beklemekte fayda var Cenk Ergün'e guveniyorum nedense. Hele Cuneyt Tanmandan sonra.

168f26b5b799ccd80127fb6e34170d50.jpg

Kralllllllllll

Nazifoğlu denilen hergele ödesin bu herifin parasını kredimi çekecek evinimi satacak ne yapacaksa yapsın ödesin.

Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica'nın G.Saray maçı için açıklamaları: "Komandolar gibi çıkıp, onları öldürüp, geri geleceğiz."

Başımızda fatih hoca olsa şu adamın söylediklerini futbolculara gösterir sonra yedirirdi bu sözleri.Ama hırvat köylüsü olduğu için yapacak bişey yok.

Bi garip adam geçen günde lucescu benim ikinci babam onun için kurşunun önüne atlarım dedi

Iyi geceler rtaslar

Transferlerin olmadigina uzulmek yersiz

Icimde bir his var yarin guzel haberler alacagiz

Ve donemi buyuk ses getirerek sonlandiracagiz

Bjk kadar kevase bir camia yoktur. Melo gitsin diye götlerini yirttilar güya Atatürk sporcunun centilmen olanini severmis diye. Sonra gidip Medel ve Pepe gibi yeryuzundeki en serefsiz iki futbolcuyu al gel kevase besiktas

Welliton kayseriyle olan sözleşmesini feshetmiş aslında güzel yedek olabilir neden düşünmüyoruz çok uyguna gelebilir hatta çok da güzel yedek veya gomisle ikili olabilir.

size güzel bi haber veryim bari.bilyosunuz 2 kanada da transfer yapılcak ama asıl önemli olay selcugun kulübeye cekilmesiydi.ali naci de bu yönde bi haber yapmış.

Buyuk umutlar beklenen Serdar Aziz, ligin ilk haftasi sakatligindan dolayi oynamayacak. Peki bu sizce surpriz mi? (Hazar Büyüka)

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

fernando ve ndiaye ilk 11 çıkacak.selçuk inan yedek kulübesine çekilecek(hürriyet)

Buyuk umutlar beklenen Serdar Aziz, ligin ilk haftasi sakatligindan dolayi oynamayacak. Peki bu sizce surpriz mi? (Hazar Büyüka)

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app
bundan sonra bu herif oynadığında haberi yapılmalı sakat olmasının bi haber değeri yok herzamanki durum

Strinic fark yaratmaz, yatırıma gerek yok. Carole 300 bin filan zam yapalım daha mantıklı belki motivasyon filan olur. Asamoah'ın muadili bu adam olamaz.

Feg yarın gelmiyorsa alternatifi kim ise o gelsin bahsi geçen problem 600 bin ise ya biz ödeyelim artık ya da oyuncu süreci buradan halletmeye çalışsın çok zaman kaybettik.

Üst düzey bir takımdan düşünülmeyen bir stoper kiralarsak iyi olur Denayer olmak zorunda değil ama doğru bir profil.

Sol kanat için bence Belçika liginde iş yapmış siyahi bir isim olsa bu profil başarısız olamaz

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

10 numarada belhanda,feghoulinin gelişi rötar yapmazsa kanatlarda feghouli ve rodrigues oynayacak (hürriyet)

3 kere dedim kimse şeyine takmadı

Gayet iyi futbolcu, zamanında webo ibb'den fenere geldiğinde şampiyon yapan performans sergilemişti bence bonservisi yokken direk uygun bir maaşla çökersek çok farklı katkı alırız. Aslında gomis'in yanına eren değil welliton ilaç olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt